PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/bli-konkurrenskraftig-och-tillm%C3%B6tesg%C3%A5-nya-marknadsvillkor-18406

Bli konkurrenskraftig och tillmötesgå nya marknadsvillkor

Pressemeddelelse juli 21, 2014 Probana Business School

Alla företag kan uppleva att saker och ting stagnerar eller att man saknar inspiration och förståelse för hur man tillmötesgår kundernas krav och en föränderlig marknad som är i ständig utveckling.

Linkedin sverige2

En arbetsplats i utveckling skapar plats för innovation och effektivisering, men hur uppnår man dessa viktiga faktorer om man har hamnat på fel spår? Ska mängden av resurser ökas eller är det en fråga om huruvida nuvarande resurser används och hanteras?

Både anställda och chefer kan uppleva att ens ledarskapsmässiga och teoretiska kunskaper inte längre är lika användbara som förr och behöver förnyas och utvecklas. Dagens omväxlande marknad för ständigt nya utmaningar med sig, som kan orsaka stor frustration om man inte har kompetensen att kunna hantera dessa. Som tur är, är det aldrig för sent för att lära och det är just precis uppkvalificering och kompetensutveckling som är PROBANA Business Schools nyckelkompetenser.

PROBANA Business School har i mer än 20 år specialiserat sig på att tillhandahålla vidareutbildningar för det danska näringslivet. PROBANAS Mini MBA utbildning har varit en stor succé. Detta beror främst på att den kontinuerligt utvecklas och anpassas i takt med att marknaden förändrar sig, så att den studerande ska kunna möta dagens krav och behov. Därutöver sker utbildningen i samband med några av landets mest framstående undervisare, föreläsare och erkända affärsmänniskor, vilket bidrar till att säkerställa utbildningens höga kvalité och genomslagskraft.

Sverige och Danmark blir en ledarutbildning rikare

PROBANAS Mini MBA succé kommer nu både till Sverige och Norge. Ett nära samarbete har etablerats med de två ländernas ledande experter, kända talare och föreläsare inom management-området.

Personalledning, förändringsledning, värdeskapande, resultatorienterat och utvecklande ledarskap, samt affärs- och strategiutveckling är alla centrala kunskapsområden som du kommer att bemästra efter en Mini MBA från PROBANA Business School. Samtidigt kommer du att vidga dina vyer, utveckla dina kompetenser och sprida ditt nätverk.

Just nu har vi föreläsare såsom Anna Stenberg, grundare av Womens Executive Search (WES), Daniel Drevfors, chef för förändringsledning på Valcon AB, Thomas Pålsson, Vice VD på Aspekta och många fler som våra deltagare kan se fram emot.

En Mini MBA ger dig tillgång till de senaste trenderna och verktygen som kan leda din verksamhet på ett säkert sätt in i framtiden. Utbildningen är baserad på e-learning och kursdagar, som är idealiskt anpassade för upptagna affärsmän och -kvinnor. Skulle du vilja veta mer om den svenska Mini MBA eller om PROBANA i allmänhet kan du läsa mer här: http://www.probana.se/ eller ta kontakt med oss på tlf.: +46 (0)8 50 25 66 76. 

Emner


Probana Business School