PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/bli-en-trygg-leder-med-probanas-mini-mba-18891
ad

Bli en trygg leder med Probanas Mini MBA

Pressemeddelelse september 24, 2014 Kurs Verdifullt Leder Kunnskap Strategi Sjef Innsikt Mba Utdanning Nettverk Oversikt

Som leder har du ansvar. Du har ansvar for å føre bedriften fremover og skape resultater. Du har ansvar for å bidra med kunnskap og erfaring til dine ansatte, og du har ansvaret for å etablere et trygt, profesjonelt og sunt arbeidsmiljø hvor dine medarbeidere trives og ønsker å arbeide.

Pressport PROBANA Mini MBA

For deg som allerede er en etablert leder, for deg som er ny i rollen som leder, eller for deg som kan tenke deg å ta skrittet videre og få mer ansvar og tillit – for akkurat deg er Probanas Mini MBA utdanningsforløpet du trenger for å utvikle deg som en sterk, kunnskapsrik og profesjonell leder.

En leder må tenke på harde og myke kvaliteter. En leder må tenke resultatorientert, men også verdibasert. En leder skal lede sin ansatte til å utføre sine oppgaver med den største presisjon, stolthet og engasjement. Ved å ta en Mini MBA hos Probana Business School gjør du det lettere for deg selv som leder. Vi gir deg de verktøyene du trenger for å fremstå som en trygg leder for dine ansatte.

Med Probanas Mini MBA vil du tilegne deg kunnskap på en lærerik måte. Du vil treffe andre i samme posisjon som deg og du vil bli inspirert av dyktige foredragsholdere som har mye på hjertet når det gjelder lederrollen og lederskap.

Meld deg på Probanas Mini MBA og sikre at dine arbeidstakere og kollegaer får en dyktig leder som skaper resultater, en leder som ser sine ansatte og en leder som tar rasjonelle avgjørelser på bakgrunn av sine faglige kunnskaper.

 Les mer på http://www.probana.no 

Emner


Kurs Verdifullt Leder Kunnskap Strategi Sjef Innsikt Mba Utdanning Nettverk Oversikt
ad