PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/bli-en-dyktig-leder-med-probana-business-school-s-mini-mba-18890
ad

Bli en dyktig leder med Probana Business School´s Mini MBA

Pressemeddelelse september 24, 2014 Utdanning Sjef Undervisere Leder Kompetanse Strategi Erfaring Mini MBA Kurs Videreutdanning

Med Probanas Mini MBA blir du en leder som skaper resultater, en leder som ser dine ansatte og en leder som kan ta avgjørelser som er basert på dokumentert kunnskap.

Mini MBA PROBANA - Mand i perspektiv

Er du en medarbeider med store ambisjoner? Ønsker du forfremmelse og større ansvar? Sitter du allerede i en ledende posisjon, men trenger praktiske og virkelighetsnære «knagger» å henge kunnskapen på? Er svaret ditt ja på disse spørsmålene, så er Probanas Mini MBA et riktig skritt i riktig retning for å utvikle deg som leder.

Det danskeide foretaket Probana Business School har ekspandert, og tilbyr nå en lederutdanning for norske ledere i Norge. Probanas Mini MBA inneholder fagområder som strategi, psykologi, verdibasert ledelse, kommunikasjon, endringsledelse og ulike temaer som enhver leder bør være kjent og innforstått med.

Fordi kurset er nettbasert er forløpet fleksibelt og tilpasset travle arbeidstakere og ledere. På frivillige kursdager kan du sammen med andre ledere få satt kunnskapen i system med undervisning fra dyktige undervisere og foredragsholdere.

Vi samarbeider med erfarne forretningsfolk fra næringslivet, inspirerende personer fra akademia, i tillegg til engasjerte og faglig kompetente undervisere fra flere av landets handelshøyskoler.

Meld deg på Probanas Mini MBA og sikre at dine arbeidstakere og kollegaer får en dyktig leder som skaper resultater, en leder som ser sine ansatte og en leder som tar rasjonelle avgjørelser på bakgrunn av sine faglige kunnskaper.

Bli en kompetent leder med en Mini MBA fra Probanas Business School i dag!

Besøk www.probana.no for mer informasjon.

Emner


Utdanning Sjef Undervisere Leder Kompetanse Strategi Erfaring Mini MBA Kurs Videreutdanning
ad