PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/bli-en-bedre-leder-med-probanas-mini-mba-18892
ad

Bli en bedre leder med Probanas Mini MBA

Pressemeddelelse september 24, 2014 Investering Utdanning Kompetanse Mini MBA Leder Videreutdanning Kunnskap Jobb Strategi Sjef Erfaring Kurs

Videreutdanning i ledeles er noe alle ledere bør investere tid og økonomi i. I det lange løp vil det gavne lederen selv, de ansatte og bedriften.

sverige-godtbillede

Probana Business Schooltilbyr nå i Norge den anerkjente videreutdanningen Mini MBA. Utdanningen er basert på blended learning, noe som betyr at opplæringen er basert på e- læring som er kombinert med kursdager. Videreutdanningen gir derfor den fleksibiliteten som mange forretningsfolk krever i dagens hektiske hverdag.

I videreutdanningen tar vi bruk av en eksklusiv gruppe av de beste underviserne valgt etter spesifikke ferdigheter og erfaringer som underviser i den nyeste teori i ledelse, og som gir deg og din bedrift direkte adgang til både klassiske og nye ideer om ledelse.

Probana Business School´s Mini MBAhar på bare noen få år kurset og utlært mer enn 4500 av Danmarks styremedlemmer, ledere og personalledere fra de største selskapene. Se anbefalingene fra blant andet Carlsberg, Dansk Bank, Nordea, Novo Nordisk, Maersk osv.her.

PROBANAs videreutdanninggir kursdeltakerne nye ambisjoner, styringsverktøy og fortjeneste og overskudd. I forbindelse med økende fokus på Norge, vil Probana bidra aktivt for å bedre utdanningsløsninger til landets ledere her også. Vi arrangerer kursdager i Oslo, Bergen og Stavanger og tilbyr også pensum på norsk.

Mini MBA-videreutdanningen er optimalisert både i form av læreplanen, økonomi og tid. Det samsvarer med virksomhetens behov for oppgradering samtidig med at det ikke krever mer ressurser enn travle forretningsfolk har tilgjengelig og rådighet til.

For mer informasjon besøk Probanas hjemmeside http://www.probana.no

Emner


Investering Utdanning Kompetanse Mini MBA Leder Videreutdanning Kunnskap Jobb Strategi Sjef Erfaring Kurs
ad