PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/biludlejning-en-branche-i-v%C3%A6kst-6262

Biludlejning - en branche i vækst

Pressemeddelelse november 26, 2008 Motor

Børnefamilien er den typiske kunde

Mens udgifterne stiger til mad, energi og bolig, falder rådighedsbeløbet til andre forbrugsgoder. En udgift, som mange familier først fravælger, er bilen. Forbrugsmønstrene i fremtiden kan ændres, så bilen ikke bliver en ejendom, men et forbrugsobjekt. Det skal bruges, når behovet er der.

One2move er et jysk firma, som startede i 1995 i Århus. Virksomheden er baseret på udlejning af biler i alle størrelser og alle prisklasser. Lige fra gode brugte biler til fabriksnye biler og kassevogne.

One2move arbejder ud fra devisen, at har man brug for et billigt transportmiddel, som kan transportere en fra A til B, uden at sprænge selv et stramt budget, så er One2move et godt bud på en nettoløsning. Virksomheden har en række store afdelinger i det jyske, og har på det seneste udvidet i Københavnsområdet, herunder Vestegnen.
I dag har One2move afdelinger i Glostrup, Rødovre, Valby og åbner snart i Hvidovre og Taastrup.

Virksomheden har mere end 30 afdelinger jævnt fordelt over hele Danmark. One2moves største afdeling på Vestegnen ligger på Hovedvejen 90 i Glostrup, og har i dag 20 biler i drift, herunder kassevogne i flere størrelser og mange forskellige størrelser personbiler.
"Hos os kan du få et sikkert og regulært køretøj, som transporterer dig sikkert og billigt fra A til B", udtaler Peter Larsen, indehaver af One2move i Glostrup.

Den typiske kunde er børnefamilien, som skal på ferietur med børnene. One2move giver familier råd til at give deres børn oplevelser på trods af en presset økonomi.
"En kvinde trykkede mig en dag i hånden og sagde: Tak fordi du gav mig muligheden for at give mit barn en ferie. Så er det sjovt at drive en forretning", konstaterer Peter Larsen, som er overbevist om forretningens bæredygtige grundlag i fremtidens forbrugsmønstre.

Biludlejning til nettopriser er en forretning i vækst, og derfor har One2move valgt at ekspandere kraftigt i København. Priserne for leje af en bil starter ved 299 kr. for et døgn inkl. forsikring og 100 kilometer.

Emner


Motor