PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/biler-uden-rust-er-nu-muligt-3179

Biler uden rust er nu muligt

Pressemeddelelse september 20, 2006 Motor

Elektronisk rustbeskyttelse er standard på flere amerikanske bilmærker. Nu kommer turen til danske biler og lastbiler.

Alderstegn som rusttæring på biler er kendt af alle bilejere på trods af et stort udvalg af mere eller mindre effektive midler til forebyggelse. Men nu er der lys forude, idet verdens første elektroniske rustbeskyttelse Final Coat CM-2000 til biler nu er kommet til Skandinavien.

Dette tæringsmodul fra distributøren Peek Scandinavia installeres og tilkobles batteriet under kølerhjelmen, bagagerummet eller andre steder i bilen for at forebygge rust. Herefter sendes en form for impulser rundt i alle bilens metaldele, der er forbundet med rustbeskyttelse modulet og derved holdes rusten væk. Det lille apparat, som kan installeres på et kvarter, kan nemt overflyttes til et andet køretøj, modsat anden rustbeskyttelse. Med et strømforbrug på 0,0204 kWh og ingen brug af kemikalier, er det miljøvenligt og har en levetid på minimum13 år. Og så loves der en rustbekæmpelsesprocent på 99,7 samt en fem års garanti på tæringsmodulet.

Standard på flere bilmærker
Final Coat CM-2000, som har været på markedet i Canada siden 1998, bliver i dag monteret på samtlige nye Daimler-Chrysler i Detroit. Og i USA og Canada gives der også fem års rustgaranti. Tilsvarende teknologi har været kendt og brugt i de sidste 100 år på eksempelvis skibe, bropæle og olieboreplatforme, men er nu også omkonverteret til biler og lastbiler.

Tidligere har det ikke været normalt med rustbeskyttelse af lastbiler, da dette ville være både for dyrt og for besværligt, men med Final Coat kan det nu lade sig gøre. Og til det formål er der udviklet en særlig Final Coat Heavy Duty version.

Yderligere oplysninger fås hos Morten Jensen, Peek Scandinavia på telefon: 3177 3030 eller e-mail: [email protected]
Se også:  www.peekscandinavia.com og www.capfinalcoat.com


Billedtekst: En lille elektronisk anordning kan nu nemt fjerne rust i biler og lastbiler.

Kontakter


Emner


Motor