PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/b%C3%B8rnel%C3%A6ge-til-privathospitalet-valdemar-10969

Børnelæge til Privathospitalet Valdemar

Pressemeddelelse august 30, 2010 Familie

D. 1. september tiltræder børnelæge Susanne Holst Ravn som konsulent i børnesygdomme. Susanne Holst Ravn er uddannet speciallæge i Pædiatri med særlig kompetence indenfor neuropædiatri, sygdomme i nervesystemet hos børn.

”Vi har længe mærket at mange mennesker har efterlyst speciallæge -undersøgelse af deres børn og det er derfor meget glædeligt, at vi nu også kan tilbyde denne service ”, siger direktør Jens Jacobsen.  - Susanne Holst har stor erfaring med at arbejde tværfagligt, ikke mindst fra hendes erfaringer fra børnehovedpineklinikken på Glostrup Hospital. ”Den erfaring vil uden tvivl komme vores patienter til gode, men vil også bevirke, at Susanne nemt tilpasser sig Privathospitalets kernekompetence, det tværfaglige teamsamarbejde ” siger Jens Jacobsen.  

Privathospitalet Valdemar er netop blevet godkendt til at varetage Regionsfunktion på bl.a. hovedpineområdet, og i den sammenhæng er Susanne Holst Ravns tilknytning en væsentlig styrkelse af hovedpineklinikken.

Privathospitalet Valdemar har endvidere Regionsfunktioner indenfor Rygsygdomme og idrætsskader.

Privathospitalet Valdemar undersøger og behandler patienter for- og betalt af det offentlige sundhedsvæsen, som ikke kan tilbydes behandling i det offentlige indenfor 4 uger, Det udvidede Frie Sygehusvalg.  Privatpersoner og personer med en sundhedsforsikring kan ligeledes blive undersøgt og behandlet i Privathospitalet Valdemar.

For yderligere information kontakt Jens Jacobsen, direktør Privathospitalet Valdemar. Tlf.: 40630914.

Kontakter


Emner


Familie