PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/b%C3%A6lter-i-l%C3%A6der-der-passer-13598

Bælter i læder, der passer!

Pressemeddelelse november 20, 2015 Bælter til mænd

Er det svært at finde bælter, der faktisk passer? Har du brug for et bælte af høj kvalitet? Så er det hos Regovs.dk, du skal købe dit nye bælte!

S 40 72 NY

Bælter fremstilles efter mål!

Hvis din livvide er under eller over gennemsnittet, er det hos Regovs.dk du skal købe dit læderbælte! Vi tilpasser dit bæltet præcis til dig uanset din livvidde og til en meget rimelig pris fra. 269 kr. 

Kernelæder af Okseskind 

Hvad er mit bælte så lavet af? Dit bælte er lavet i kerneleder, i okseskind! Kerneleder er den slags leder, hvor det er det samme stykke læder hele vejen igennem, det betyder at det ikke brudt af andre slags læder. Kerneleder er det bedstelæder du kan få, som har en enorm høj kvalitet! Duften af bæltet er en duft af ægte leder, kerneleder, naturlighed, okseskind og kvalitet! Det at have et bælte i det rigtige mål og i den høje gode kvalitet er super lækkert og fantastisk! 

Garanti på dit bælte i kernelæder!

Regovs har sit helt eget læderi, som laver alle bælterne i hånden.

Bæltet er af høj kvalitet, fordi det er lavet af kernelæder, okseskind og håndlavet, er blevet nævnt et par gange, men hvor langt tid har det garanti? Dit bælte af kernelæder har 2 års fabrikationsret! 

Damebælter og bælter til mænd!

Regovs.dk fremstiller både damebælter og bælter til mænd. Hvis du skal købe gave til en kvinde, er det et damebælte fra Regovs.dk! Det passer!

Mænd, ja manden, der har alt! Skal du ud og købe gave til ham? Så køb et herrebælte fra Regovs.dk og vis ham, at han ikke havde alt! Er du så manden der har alt, eller det troede du, så skal du ind på Regovs. dk og købe et lækkert læderbælte, der passer!

Kontakter


Emner


Bælter til mænd