PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/aktive-b%C3%B8rn-og-pelsdyr-er-en-udfordring-13317

Aktive børn og pelsdyr er en udfordring

Pressemeddelelse april 11, 2012 Hus og Have

Med Bravo-serien giver Nilfisk nye muligheder for en hurtig og effektiv rengøring - også når der kræves noget specielt

764 1

Når der er fart på hverdagen med børn, som er aktive med masser af leg og sport, skal der noget ekstra til at følge med rengøringen. Og kravene bliver endnu større, når familien har hund, kat eller andre pelsdyr i huset.

Her er den nye Nilfisk Bravo-serie udviklet til at tage kampen op mod krummer, grus, græs, snavs, støv og
genstridige dyrehår. Kompakte støvsugere med en høj sugestyrke på 2000 watt, som gør rengøringen hurtig og effektiv på alle underlag, bl.a. tæpper, trægulve og vinyl.

Støv og partikler holdes fast i filter
Under støvsugningen sørger HEPA (High Efficiency Particulate Air) filtret for, at udblæsningsluften renses for støv og partikler, der kan give symptomer på astma og allergi. En klar fordel for indeklimaet.

Samtidig er det let at skifte mellem blæs og sug, mens man gør rent – og dermed løsne støv og nullermænd på svært tilgængelige steder, fx bag radiatorer og lignende. For den travle familie giver denne funktion også mulighed for at blæse luftmadrasser, badebassin, gummibåd m.m. op på en nem måde.

Kraft og design i BMW-klassen
Nilfisk Bravo er mere end kraft og sugestyrke, når der skal gøres rent. Serien er smukt formgivet af de prisbelønnede designere fra BMW Group Designworks USA og fås bl.a. i rød og sølv.

Tilbehøret er altid ved hånden, placeret i et praktisk rum i støvsugeren, og teleskoprøret justeres nemt efter brugerens ønske. Det skubbes helt sammen, når den kompakte støvsuger skal opbevares. Og så arbejder Bravo længe, fordi posen er i XL-størrelse.

Fås hos førende hvidevarebutikker, specialbutikker for støvsugere, el-installatører m.fl. og koster fra kr. 1.299,- vejl.

Nærmere oplysninger på www.nilfisk.dk eller på tlf. 43 23 40 50.
 

Emner


Hus og Have