PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/4-sk%C3%B8nne-plaider-til-dig-22654

4 skønne plaider til dig

Pressemeddelelse juni 8, 2016 Regovs.dk Uldplaid Plaid Plaider

Ønsker du viden om plaider, så følg med når Regovs.dk giver indsigt i plaidbranchen.

Er du på udkig efter en ny plaid til sofaen eller lænestolen? Men du ved ikke helt, hvilken slags plaid det skal være. Hvis du ønsker viden og indsigt i plaidbranchen, så er det en god idé at følge med her. 

Først skal du vide, at der findes flere forskellige kvalitettyper af plaider, men hovedreglen er, at jo mindre fibrene er, jo varmere er plaiden. Dette skyldes, at der så fremkommer mere stillestående luft, så plaiden isolerer mere. Endvidere findes der overordnet set forskellige materialetyper af plaider: 2-i-1 bomuldsplaid, bomuldsplaid m. plys, uldplaid og alpaka uldplaid. 

2-i-1 Vendbar bomuldsplaid
En bomuldsplaid er en blød plaid, som ikke kradser. Har du nogensinde hørt udtrykket: "Ny dag - Ny plaid"? Måske ikke, men med en vendbar plaid, så kan du ændre looket på din sofa fra dag til dag ved at vende din plaid. Hvordan det? En vendbar plaid er en plaid, hvor der er et mønstre eller farve på den ene side og et andet på den anden. På den måde får du 2 plaider i 1. 

Bomuldsplaid med blødt plys
Er du meget, meget glad for at hygge? Kender du de der plyssede morgenkåber? Hvad nu hvis du kunne få sådan en plaid? En bomuldplaid foret med plys gør den utrolig lækker og blød, så du næsten ikke vil lægge den fra dig. Desuden kan man næsten gemme sig i den, da plysset får den til at fremstå stor og bamset. 

Uldplaid 
Leder du efter en mere traditionel og slidstærk plaid? Uld er et af de ældste og mest kendte materialer indenfor plaider. Derudover er uld et utroligt slidstærkt materiale. Herudover har uldplaiden fibre på størrelser mellem 32 - 33 micron, så den er dejlig varm at ligge med.  

Baby Alpaka Uldplaid
Hvordan lyder "blød og i yderst høj kvalitet" i dine øre? En uldplaid i baby alpaka er fremstillet af de fineste fibre i størrelsen 22.5-23 micron, så selvom den er let, så varmer den utrolig meget. Endvidere indeholder Baby Alpaka ikke lanolin, hvilket betyder, at den ikke kradser, som en normal udlplaid kan have tendens til gøre.

Uanset hvilken slags plaid du gerne vil have, så kan du klikke ind på Regovs.dk og finde lige den plaid du ønsker. Hos Regovs har vi nemlig plaider i mange forskellige modeller, størrelser, farver og mønstre. 

Emner


Regovs.dk Uldplaid Plaid Plaider