PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/4-mio-kr-ekstrarabatter-p%C3%A5-chartermarkedet-9086

4 mio. kr. ekstrarabatter på chartermarkedet

Pressemeddelelse februar 23, 2010 Turisme

NYT AGGRESSIVT TILTAG FRA PRIMO TOURS Det danske charterbureau Primo Tours med hjemsted i Ringkøbing kaster nu ekstra 4 mio. kroner rabatter ind i chartermarkedet. Bureauet giver 500 kr. online rabat pr. person på udvalgte hoteller

Bjarke hansen

500 kr. i online rabat pr. person

Nu er Primo Tours igen klar med endnu et nyt og anderledes tiltag. Denne gang med en ekstraordinært online rabat på  kr. 500,- pr. person ved køb af charterrejse til én af Primo Tours to stamhoteller i maj, juni og august måned. De to stamhoteller ligger i henholdsvis Tyrkiet - Club Panorama Garden, og i Bulgarien - Club Grand Sirene. På øvrige hoteller er onlinerabatten på kr. 150,- i samme tidsrum.

Primo Tours til Familien Danmark

Adm. direktør i Primo Tours Bjarke Hansen siger om det nye tiltag: ”Vi er nye i chartermarkedet og selv om vi har fået en god start har vi behov for at markere os og dermed få kendskabet til os øget markant overfor familien Danmark, der er vores målgruppe. Det gør vi nu via et utraditionelt pristiltag, hvor vi giver en god bid af vores indkøbsfordel videre til vores kunder – alt i alt 4 millioner kr. i ekstra onlinerabatter” slutter Bjarke Hansen fra Primo Tours.

Kontakter


Emner


Turisme