PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/4-000-danska-toppledare-ledare-kan-inte-ha-fel-danmarks-st%C3%B6rsta-ledarutbildning-nu-ocks%C3%A5-i-sverige-16670

4.000+ danska toppledare & ledare kan inte ha fel - Danmarks största ledarutbildning nu också i Sverige!

Pressemeddelelse september 4, 2013 Education

Mini MBA-utbildningen är en av de främsta faktorerna till PROBANAs framgång under de senaste åren. Receptet är en optimerad utbildning där både kursmaterial, ekonomi och tidsåtgång har tagits i beaktning.

Logo til pressemeddelelser

Nu finns inte längre teori för teorins skull och inte heller tanken om att du ska sitta i skolbänken varje torsdagkväll efter en hektisk arbetsdag. Du känner kanske igen i dig i många företagsledares problem med att få en utbildning att passa in med deras övriga förpliktelser. Detta är dock historia, precis som dyra studieresor som absolut både är trevliga och inspirerande, men som i längden har en tvivelaktig ROI (Return on Investment). Istället erbjuder PROBANA e-learning, komprimerade texter och en prispolitik där verksamhetens resultat inte belastas av ledningensnödvändigauppkvalificering.

Under de senaste åren har Probana Business School  erbjudit vidareutbildning till nästan 5000 top- och mellanledare där ledare från Danmarks största verksamheter har deltagit. Novo Nordisk, Telia, Danfoss, AP Møller, Danske Bank, Försvaret, Köpenhamns Kommun och många andra verksamheter har deltagit i generationer, vilket indikerar att utbildningen är värd sin investering.

Den stora efterfrågan efter Mini MBA:n visar tydligt att det finns ett stort behov av vidareutbildning bland ledare i både Danmark och utlandet. I motsättning till många andra utbildningar tar Mini MBA:n utgångspunkt i vad näringslivet och våra kursister efterfrågar och har behov av just nu.

Fokus ligger på växt och utveckling, men också strategi, kommunikation och psykologi behandlas. Undervisningen organiseras av skickliga undervisare från både universitet och stora konsultverksamheter och genom detta säkras kvalitet och en hög facklig nivå på både kursmaterialet och kursdagarna.

Hos PROBANA Business School erbjuds en utbildning som tar hänsyn till att en modern ledare idag inte enbart ska vara skicklig inom strategi, utan i lika hög grad ska ha kommunikativa och psykologiska verktyg med i sitt dagliga arbete. Detta är dock en insikt man ofta får först när man som ledare har varit med om svåra situationer, och inte något man lär sig i skolbänken.

Varje år väljer flera hundra toppledare en av PROBANAs utbildningar. Dessa ledare vet exakt vad vi erbjuder, hur vi undervisar och exakt vilket utbyte de får av den tid och pengar de själva eller deras verksamheter spenderar på utbildningen. Deltagarna delar nämligen vår syn på att man inte först och främst ska vara traditionell när det gäller vidareutbildning. Istället måste man vara ambitiös och visionär.

Hos PROBANA utbildar vi morgondagens ledare - Kunskap - Insikt - Överblick.
Läs mer på
http://www.probana.se

Emner


Education