PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/150-%C3%A5rs-gymnasieliv-fejres-med-man%C3%A9r-kato-og-christopher-21546

150 års gymnasieliv fejres med manér, Kato og Christopher

Pressemeddelelse august 18, 2015 Rødkilde Gymnasium 150 års jubilæum

Den 23. august er det 150 år siden, at professor Krarup slog dørene op til det, vi i dag kender som Rødkilde Gymnasium. Det blev med andre ord begyndelsen til en uddannelsesinstitution, der har formået at række ind i fremtiden.

Udsigten fra Roedkilde 2015
Så smuk er udsigten fra Rødkilde Gymnasium, der nu også tilbyder en dansk studentereksamen på engelsk

Året igennem har skolen fejret fødselsdagen ved blandt andet en stor jubilæumsfest for alle tidligere elever i juni, og senere ved Åbent Hus for Vejle bys borgere ved det årlige Vild med Vand arrangement. Begge dele var en stor succes og tiltrak mange mennesker.

På fredag den 21. august har skolen inviteret til fødselsdagsfest. Elever, ansatte, gæster og andre interesserede samles til en uformel reception fra kl. 12-14.30. hvor blandt andet en ”tidskapsel” skal fyldes af skolens elever med alt det, som de mener er interessant, når kapslen åbnes om 50 år ved næste jubilæum. Ved slutningen af receptionen sænkes den ned i Vejle Fjord under overvågning af alle receptionens deltagere. Hele seancen bliver filmet med drone oppefra og vil efterfølgende kunne ses på hjemmesiden.

Ved receptionen vil rektor Hans Erik Duschek-Hansen også præsentere en særlig jubilæumsbog, hvor historikeren Poul Porskær Poulsen beskriver 150 års gymnasieliv i Vejle med en række gode, sjove og skæve historier.

Spørger man Rektor Hans Erik Duschek-Hansen hvad en 150 års fødselar ønsker sig, så kommer svaret promte: - Vi mangler jo ingenting, men smuk kunst kan man ikke få for meget af. Så derfor vil der i anledning af jubilæet være en indsamling til en skulptur, der skal stå som et vartegn ved gymnasiets hovedindgang ud mod Rødkildevej, tilføjer han med et glimt i øjet.

- Hele året har stået i jubilæets tegn ved en lang række arrangementer og det har været helt fantastisk af være en del af, tilføjer rektor. Det sidste i rækken bliver en flot jubilæumsforestilling i november, hvor eleverne fra de kreative linjer, viser deres kompetencer inden for musical og teater, slutter han.

Senere på dagen og aftenen indtager Kato og Christopher scenen på Rødkilde, når eleverne fejrer deres skole til langt ud på natten. Det forventes, at stort set alle elever kommer, når så kendte navne gæster skolen.

Skulle man have lyst til at betænke skolen i dagens anledning, er der mulighed for at give et bidrag til skolens indsamling direkte på dagen eller ved overførsel til reg. nr. 0216 kontonr. 4069043607 mrk. ”Jubilæum 150 år”.

Kontakter


Emner


Rødkilde Gymnasium 150 års jubilæum


Udsigten fra Roedkilde 2015
Så smuk er udsigten fra Rødkilde Gymnasium, der nu også tilbyder en dansk studentereksamen på engelsk
Hent | 13,95 MB | 4004 x 6000 | .jpg

Zip og hent alle filer