PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/files/pressport-probana-mini-mba-23890

Pressport PROBANA Mini MBA

Billede

Pressport PROBANA Mini MBA

Pressport PROBANA Mini MBA
Hent

Filtype: .png
Størrelse: 0,24 MB
Dimension: 411 x 709

Pressemeddelelser


Bli en trygg leder med Probanas Mini MBA

Pressemeddelelse september 24, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Som leder har du ansvar. Du har ansvar for å føre bedriften fremover og skape resultater. Du har ansvar for å bidra med kunnskap og erfaring til dine ansatte, og du har ansvaret for å etablere et trygt, profesjonelt og sunt arbeidsmiljø hvor dine medarbeidere trives og ønsker å arbeide.

Nøkkelen til suksess er motiverte medarbeidere

Pressemeddelelse september 18, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Medarbeiderne i en virksomhet er nøkkelen til suksess. Har man motiverte og engasjerte medarbeidere vil hele virksomheten ofte løfte seg.

Daler utvikling og motivasjon på arbeidsplassen din?

Pressemeddelelse juni 13, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Selv om det er snakk om krise og uro i finansmarkedet over hele verden , er det ønsketenkning å være i besittelse av de mest talentfulle og kvalifiserte medarbeider, eller er det?

Daler utvikling og motivasjon på arbeidsplassen din?

Pressemeddelelse maj 26, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Selv om det er snakk om krise og uro i finansmarkedet over hele verden , er det ønsketenkning å være i besittelse av de mest talentfulle og kvalifiserte medarbeider, eller er det?

Vær konkurransedyktig til nye markedsforhold

Pressemeddelelse maj 1, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Det kan skje med enhver bedrift at ting stagnerer og at den daglige arbeidsgang blir problematisk, på grunn av mangel på inspirasjon eller forståelse av hvordan man skal møte kundenes krav og et skiftende marked i konstant utvikling .

PROBANAs inviterer til Nordic Summit

Pressemeddelelse april 14, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA PROBANA Business School inviterer dig hermed både til deltagelse af Skandinaviens førende lederuddannelse, PROBANAs Mini-MBA, samt Nordic Summit, Nordens største professionelle netværkskonference.

Bli redo för framtiden med en ledarskapsutbildning

Pressemeddelelse marts 18, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Sommaren står för dörren och hur ser ditt senaste halvår ut som ledare? Har du blivit utmanad? Har du utvecklat ditt ledarskap? Eller har du fastnat i gamla rutiner, i en vardag som präglas av brist på inspiration, motivation och nyskapande?

Jakten på bedre virksomhetsledelse - Probana Business School tilbyr den rette Mini MBA

Pressemeddelelse marts 17, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Mange forskere forteller i dagens aviser at for å beholde de beste medarbeiderne i virksomheten og for å motivere dem skal man ikke basere på økonomiske insitamenter, men muligheten for personlig og faglig utvikling gjennom bl.a. videreutdanning.

Jakten på bättre ledare – PROBANA Business School erbjuder en riktig Mini MBA

Pressemeddelelse marts 13, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Flera forskare pekar idag på att motivation och bibehållande av företagens duktiga medarbetare, inte bygger på ekonomiska incitament, utan däremot på möjligheterna för personlig och yrkesmässig utveckling bl.a. genom vidareutbildning.

Jagten på bedre ledelse - PROBANA Business School udbyder den rigtige Mini MBA

Pressemeddelelse marts 13, 2014
Pressport PROBANA Mini MBA Flere forskere peger på i dagens aviser, at fastholdelse af virksomhedernes dygtigste medarbejdere og motivation af selv samme, ikke bygger på økonomiske incitamenter, men derimod på muligheden for personlig og erhvervsmæssig udvikling gennem bl.a. efteruddannelse.

Sådan gir du chefen feedback

Pressemeddelelse november 6, 2013
Pressport PROBANA Mini MBA Du kan ikke undgå at få en værdifuld indsigt i dine kollegers personlige præstation. Dette gælder også din chef. Men at vide hvornår og hvordan du kan give chefen feedback er en kunst. Er du overhovedet i en position hvor du kan give din chef feedback? Og kan det have negative konsekvenser for din karriere? Her kommer 3 gode råd: