PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/contacts/fuldm%C3%A6gtig-marianne-mochau-jensen-994

Pressemeddelelser


Fødevareministeriet støtter tre naturprojekter i århus Amt

Pressemeddelelse januar 17, 2005
Fødevareministeriet har besluttet at støtte tre pilot- og demonstrations-projekter i Århus Amt med i alt knap 1 mio. kroner. Projekterne skal give bedre vilkÅr for dyre- og plantelivet i det Åbne land og opmuntre landmænd og lodsejere til at etablere mere miljøvenlig landbrugsproduktion.

Fødevareministeriet støtter vestsjællandsk naturprojekt

Pressemeddelelse januar 17, 2005
Fødevareministeriet har besluttet at støtte et vestsjællandsk pilot- og demonstrationsprojekt med knap 250.000 kroner. Projektet skal give bedre vilkår for dyre- og plantelivet i det åbne land og opmuntre landmænd og lodsejere til at etablere mere miljøvenlig landbrugsproduktion.

Fødevareministeriet støtter sønderjysk naturprojekt

Pressemeddelelse januar 17, 2005
Fødevareministeriet har besluttet at støtte et sønderjysk pilot- og demonstrationsprojekt med godt 80.000 kroner. Projektet skal give bedre vilkår for dyre- og plantelivet i det åbne land og opmuntre landmænd og lodsejere til at etablere mere miljøvenlig landbrugsproduktion.

Fødevareministeriet støtter naturprojekt på Fyn

Pressemeddelelse januar 17, 2005
Fødevareministeriet har besluttet at støtte et pilot- og demonstra-tionsprojekt på Hverringe Gods ved Kerteminde med godt 475.000 kroner. Projektet skal give bedre vilkår for dyre- og plantelivet i det åbne land og opmuntre landmænd og lodsejere til at etablere mere miljøvenlig landbrugsproduktion.

Fødevareministeriet støtter 14 naturprojekter med knap 5 mio

Pressemeddelelse januar 17, 2005
Fødevareministeriet har besluttet at støtte 14 pilot- og demonstrations-projekter rundt om i landet med i alt knap 5 mio. kroner. Projekterne skal give bedre vilkår for dyre- og plantelivet i det åbne land og opmuntre landmænd og lodsejere til at etablere mere miljøvenlig landbrugsproduktion.