PressPort logo
https://www.pressport.com/de/news/pressreleases/tyskere-g%C3%A5r-aktivt-p%C3%A5-jagt-efter-den-eneste-ene-mens-italienere-og-spaniere-t%C3%B8ver-10770

Tyskere går aktivt på jagt efter den eneste ene, mens italienere og spaniere tøver

Pressemitteilung Juli 22, 2010 Lifestyle

Tyske mænd og kvinder er blandt Europas mest aktive, når det kommer til romantik og at tage initiativet for at lære en partner at kende, antyder nye data fra be2, et europæisk online dating bureau.

Be2 logo 122px

be2 online dating har påvist, at tysk selvsikkerhed trives også uden for fodboldbanen: tyske singler har nemlig nemmere end mange af deres europæiske ligesindede ved at "tage det først skridt" for at lære en ny partner at kende. Således gav andre VM-følgesvende, de hollandske og spanske singler, udtryk for, at de foretrak at vente på et initiativ fra partneren. Sammenfaldende med deres form på grønsværen viste franskmændene sig at være de mindst selvsikre af alle.

be2 dating har lanceret et nyt initiativ til at finde ud af mere om deres kunder, deres adfærd - samt hvad det er , der virkelig får folk til at blive to. Det sværeste ved dating er ofte  den allerførste del, nemlig det overhovedet at lære en at kende. Vores seneste analyse har set på, hvor forskelligt diverse nationaliteter samt de to køn, i deres be2 registrerings-spørgeskema, besvarer spørgsmål angående deres villighed til at vise følelser, når de synes om en bestemt person. De anvendte data er baseret på mere end 50.000svarafgivelser.

Singlefyre mere sandsynlige end singlepiger til at tage det første skridt for at lære hinanden at kende

Det er ingen overraskelse, at det stadig er mændene, der tør løbe risikoen for at blive afvist og blive til grin. I alle de lande, der indgik i undersøgelsen, sagde 21% af mændene, at de ville "tage initiativet - med risiko for, at deres følelser ikke blev gengældt". Kun 8% af kvinderne sagde det samme.

Italienske kvinder er de mest selvsikre sammenlignet med deres mandlige modstykker. Hele 10% af de italienske donnaer er klar til at tage initiativet imod blot 20% af de italienske mænd (relativt lavt, deres omdømme taget i betragtning!). Det lader dog til, at en no-nonsense tilgang virker bedst, når man skal lære en at kende, og her scorede tyskerne højest som de mest selvsikre europæere i undersøgelsen - 11% af de tyske "mädchen" og 24% af deres "jungen" var mere end glade for at tage det første skridt

Franske singler er sky og bly, når de skal finde en partner

Omvendt er franskmænd måske for idealistiske omkring l'amour til at vise deres følelser direkte, eller måske er de simpelthen bare generte? Sølle 11% opgav, at de turde tage initiativet, og en fjerdedel af alle franske mænd og kvinder svarede, at de "intet ville sige; hvis han/hun også er forelsket, vil han/hun fortælle mig det" ... en metode, vi mistænker for kun at virke, hvis de dater en tysker!

Pas på sydamerikanske mænd!

Eller det skulle da lige være en brasilianer ... . Brasilien er et andet land med mange be2 kunder, og vi inkluderede derfor landet i vores analyse for at kunne sammenligne europæiske og ikke-europæiske singler. Og helt som ventet viste de varmblodede Latinoer sig at være de mest selvsikre af samtlige, medtagne lande med hensyn til at turde lære hinanden at kende.

be2 kan hjælpe singler med at finde kærligheden og lære den rigtige at kende.

Heldigvis for alle nationaliteter behøver ingen være selvsikkerheden selv for at finde kærligheden på be2. Hvorfor? Fordi be2 gør meget af det hårde arbejde for dig. For det første udvælger vores særlige matchnings-system egnede partnerforslag til dig. Det er altså personer, du allerede har en god grund til at lære bedre at kende. For det andet gør vi det enkelt og nemt at introducere dig selv, via fritekstbeskeder og "bare spørg"-quizzer.

 

 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

be2 er en af verdens førende matchmaking-tjenester, designet til at forene soulmates i harmoniske langtids-forhold. Mere end 20 millioner medlemmer i 37 lande på seks kontinenter tror på be2's højteknologiske matchnings-metode, udviklet af et ekspert-team inden for psykologi, sociologi og statistik. En succesrate på over 40% beviser, de har ret!

For at lære mere om, hvordan be2 kan hjælpe dig med at finde kærligheden, så besøg http://www.be2.dk

Pressekontor be2

[email protected]

Themen


Lifestyle