PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/champagne-til-de-f%C3%B8rste-g%C3%A6ster-9799

Champagne til de første gæster

Pressemeddelelse maj 5, 2010 Turisme

Danmarks nye charterbureau - Primo Tours - på første tur med masser af forventningsfulde chartergæster

Bjarke hansen

Søndag den 2. maj var både en mærke- og festdag for Danmarks nye rejseselskab med base i Ringkøbing, Primo Tours, som sendte sine første 142 gæster af sted fra Billund Lufthavn. Dét skete med en Jettime-maskine med kurs mod Antalya i Tyrkiet og derfra videre med bus til den populære badeby Alanya, hvor omkring 8000 danskere allerede har egen bolig. 

Sammen med to af sine medarbejdere tog ene af stifterne af Primo Tours, Bjarke Hansen, personligt imod gæsterne, hjalp dem med at checke ind på betjeningsmaskinerne i afgangshallen og serverede siden champagne for de voksne og sodavand for børnene i Gate 4 inden afgangen. Dét øgede den i forvejen forventningsfulde stemning blandt de første Primo Tours-gæster, der kunne se frem til en uge i luksuriøse lejligheder på det nybyggede Panorama Garden i Alanya, hvor de blev de første gæster nogensinde. 

Tre kategorier af gæster prægede premiere-flyvningen, henholdsvis børnefamilier, ægtepar og veninder, og derfor spurgte spurgte vi en repræsentant fra hver tre af disse kategorier, hvorfor de havde valgt Primo Tours som - nyt - rejseselskab:

Tine Andersen og Bjarne Rasmussen fra Hornsyld ved Horsens med børnene Jacob og Julie:

- Vi så en spændende tv-reklame for Alanya og Panorama Garden, og den faldt vi straks for, dels fordi stedet lød børnevenligt, og dels fordi priserne var fornuftige. Jeg (Tine) har tidligere været i Alanya, men det er en del år siden, så jeg glæder mig til at gense byen.

Veninderne Inge Lauridsen, Gerda Sørensen, Grethe Jensen og Ellinor Enevoldsen fra Hvide Sande:

- Der er sjette gang, vi gamle piger rejser sammen, men første gang, vi har valgt Tyrkiet.

Vi glæder os meget til turen, fordi vi har hørt meget godt om Alanya. Medvirkende til valget af Primo Tours var, at vi fik et tilbud på All Inclusive til en særdeles fornuftig pris. 

Ægteparret Eva Bo Blenker og Keld Bjerrum fra Ulfborg ved Holstebro:

- Vi blev opmærksomme på Primo Tours via en konkurrence, som selskabet udskrev om en gratis busrejse til VM i håndbold i Østrig sidste år. Vi vandt ikke én af rejserne, men fik til gengæld et så godt tilbud på denne premiererejse til Tyrkiet, at vi ikke kunne sige nej.

Kontakter


Emner


Turisme