PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/lokale-vikarbureauer-fusionerer-6751

Lokale vikarbureauer fusionerer

Pressemeddelelse marts 6, 2009 Erhverv

De to lokale vikarbureauer indenfor sundhedssektoren - SundVikar og Take Care vikarservice fra hhv. Slangerup og Skovlunde fusionerer.

Helle fra SundVikar (tv) og Charlotte fra Take Care (th) indgår aftale om fusion

SundVikar ApS og Take Care vikarservice ApS med hovedkontor i henholdsvis Slangerup og Skovlunde, har indgået aftale om fusion. Begge virksomheder er vikarbureauer der udelukkende beskæftiger faguddannet sundhedspersonale i Nordsjælland og Københavns nord og vestlige forstæder.
"Vi har valgt at fusionere, da det efterhånden er blevet svært, at være et lille bureau. Det er især tilfældet efter dannelsen af de nye storkommuner. Storkommunerne sender deres opgaver i udbud og så er det svært at være en lille spiller på markedet. Nu da vi har fusioneret, er vi en af de største spillere på markedet i forstæderne nord og vest for København. SundVikar var i forvejen meget stærke i Nordsjælland og Take Care var stærkt repræsenteret tættere på København, eksempelvis i Gladsaxe, Ballerup, Rødovre og Glostrup" siger Helle Carlsen fra SundVikar.
Virksomheden fortsætter under navnet SundVikar og samler alle primære aktiviteter på hovedkontoret i Slangerup, men bevarer desuden lokalkontorerne i Skovlunde og Næstved.


Mangler medarbejdere!
I disse tider er det ikke så ofte, at virksomhederne ligefrem mangler arbejdskraft. Det er ikke desto mindre tilfældet efter de to virksomheder har fusioneret. "Vi oplever allerede meget positive virkninger af vores fusion og mangler arbejdskraft indenfor flere faggrupper, især sygeplejersker, men også sosu assistenter og sosu hjælpere. Det skyldes, at de 2 virksomheder tilsammen har kontrakter eller prisaftaler i en lang række kommuner som eksempelvis Frederikssund, Allerød, Furesø, Gladsaxe, Glostrup, Ballerup og Rødovre. Samtidig kommer vi efterhånden også en del på områdets sygehuse og hospitaler. Da vi nu er blevet endnu stærkere til at dække vagterne, får vi tildelt flere ordrer. Så vi har rigtig travlt og kunne let beskæftige flere faguddannede."


Fremtiden
Sammenlægningen af de to selskaber er gået over al forventning. Vi har allerede sammenkørt alle systemer m.m. så allerede nu tager vi fat på, at udbygge vores stærke position. I vores område, er vi nu den stærkeste spiller og kan tilbyde vore vikarer en bred vifte af vikariater. Derfor satser vi også på, at vinde endnu flere udbud i området, som yderligere kan sikre vore gode vikarer et stort udbud af vikariater" siger Helle Carlsen.

Kontakter


Emner


Erhverv