PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/giv-dit-dna-og-f%C3%A5-et-hornsleth-billede-6162

GIV DIT DNA OG FÅ ET HORNSLETH-BILLEDE

Pressemeddelelse november 4, 2008 Kultur

Stor fest og fernisering Club LOCO-thursdays, Århus, 6 nov. 23-04 Cafe Paradis

GIV DIT DNA OG FÅ ET GRATIS HORNSLETH

Snig-premiere på Kristian von Hornsleths kommende monsterprojekt Deep Storage der går ud på at give Hornsleth-elskere mulighed for at leve evigt.

I løbet af sensommeren 09 vil en kæmpemæssig skulptur i størrelsen 5 x 5 x 5 meter blive nedsænket i den 11 kilometer dybe Marianergrav, mellem Japan og Filipinerne.

Skulpturen der er ved at blive fremstillet i en særlig modstandsdygtig legering, vil indeholde tusindvis af DNAprøver fra erklærede Hornsleth-elskere.

Værket Deep Storage tager udgangspunkt i ideen om reproduktion og det evige liv. Forestil jer at denne skulptur bliver fundet af fremtidsvæsener og at disse DNAprøver bliver brugt til at skabe nye mennesker. Hvad vil knytte disse mennesker sammen og hvad var kriteriet for at udvælge dem?

Hvis fælleskriteriet er en forkærlighed for Hornsleths kunst må man uvægerligt tænke over om det overhovedet er relevant at tale om fælles kriterier af nogen slags i nogen sammenhænge, politiske som kulturelle.

En anden vigtigt element i 'Deep Storage' er den indvirkning det vil have på de deltagende, - at en del af dem selv ligger på det mest uhyggelige, mørke og uhjemlige sted på jorden. Det spænd mellem DNA'et på havbunden og os der løber rundt på overfladen må være en konstant kilde til uro, undren og eftertænksomhed hos de medvirkende.

Ved snigpremieren i Århus vil der blive mulighed for at underskrive vedlagte erklæring og afgive en blodprøve ved en smertefri fingerprikker. Hver erklæring vil blive honoreret med et gratis kunstværk.

Tid: Torsdag den 6. november 2008, fra klokken 22:30 - 04

Sted: LocoThursdays, Café Paradis, Paradisgade 9, Århus

Musik ved Rampa og &me, to DJ's fra Berlin

For mere information kontakt Kristian von Hornsleth på telefon 28110747 eller email [email protected]

(Kristian von Hornsleth, født 1963, er kendt for at lave kunst om branding og identitet og hans malerier med hans navn skrevet hen over midten hænger I over 2000 danske hjem. Hans Afrika-projekt, der gik ud på at en afrikansk landsby skiftede navn til Hornsleth mod at få et husdyr, skabte debat verden over, og landsbyen har sågar haft besøg af den engelske Prins Charles. Hornsleths våben-aktie-projekt satte fokus på den ondskab, der eksisterer i os alle i form af den accepterede kapitalisme. Hornsleth er desuden kendt for hans mange 'brandings' af forbrugergoder af alt fra Lambourghinier til porno, og altid i lyset af spørgsmålet om markedsføring er vigtigere end produkt- og om markedsføringen )

Kontakter


Emner


Kultur