PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/danmarks-st%C3%B8rste-italiensprogram-5794

Danmarks største Italiensprogram

Pressemeddelelse august 28, 2008 Turisme

Skirejsebureauet Winther Rejser har nu et spritnyt katalog på gaden for den kommende skisæson. Kataloget indeholder bl.a. hele fire nye destinationer i Italien, og dermed bliver bureauet den største danske arrangør af skirejser til Italien.

125093

Netop har vi overstået den sidste ferie inden vi bliver mindet om, at det er tid til at tænke på den næste. Det er det nemlig for de ca. 750.000 danskere, som hvert år drager af sted på den uundværlige skiferie.

Nogle tager nordpå, mens andre sværger til mere sydlige himmelstrøg. Er man til sidstnævnte, så er Italien et godt valg.

Et af de skirejsebureauer, som har specialiseret sig i skirejser til Italien er Winther Rejser med domicil i Vejle. Her har man netop udgivet næste sæsons katalog, som bl.a. byder på ikke færre end fire nye destinationer, nemlig Campitello, Livigno, Cervinia og Arabba. Det betyder, at bureauet giver deres kunder hele 9 italienske destinationer at vælge imellem, idet man stadig tilbyder skirejser til det velkendte Canazei samt til Alleghe, Kronplatz, Passo Tonale og Alba.

Bredt og varieret udbud

- Vi er lidt stolte af, at vi til den kommende sæson næsten har fordoblet antallet af destinationer, for det giver vores kunder mange flere muligheder. Da vi samtidig har fået mange flere hoteller og transportmuligheder med, så har vi til sæsonen 2009 et utrolig bredt og varieret udbud af skirejser i alle prisklasser.

Det fortæller salgschef i Winther Rejser, Lars Møller, som understreger, at på trods af, at bureauet er på vej til at blive stort, så lægger man stadig vægt på de værdier, som altid har været en del af Winther Rejser, nemlig nærhed, høj service samt ikke mindst den ægte kærlighed til Italien, italienerne, kulturen og skiløbet.  

Del af hojmark-koncernen

Winther Rejser er en del af hojmark-koncernen, som består af skirejseselskaber, der har specialiseret sig i skirejser til Alperne og Dolomitterne. Foruden Winther Rejser tæller koncernen Højmark Rejser, som arrangerer skirejser til Østrig samt svenske Lion Alpin, som tilbyder rejser til Østrig, Italien og Frankrig. Koncernen ejer også Clickski.com, som er et onlineskirejsebureau.  

I alt forventer hojmark-koncernen at sende 50.000 gæster af sted på ski i den kommende sæson.

Kontakter


Emner


Turisme