PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/hjemmeplejen-i-trygge-h%C3%A6nder-hos-danmarks-st%C3%B8rste-vikarbureau-4870

Hjemmeplejen i trygge hænder hos Danmarks største vikarbureau

Pressemeddelelse februar 7, 2008 Erhverv

Gentofte Kommune har lavet to-årig aftale med Adecco for at sikre vikardækning i hjemmeplejen

Addsyg23 lille rgb
Nu har også Gentofte Kommune valgt firmaet Adecco som leverandør af vikarer til hjemmeplejen, når det faste plejepersonale i kommunen har ferie eller er syge. I forvejen samarbejder Adecco bl.a. med Københavns Kommune, Lyngby Tårbæk Kommune, Furesø Kommune og Hørsholm Kommune i det nordsjællandske.

Med valget af Adecco har Gentofte sikret sig et samarbejde med Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Det giver kommunens borgere tryghed, at de til hver en tid får kvalificeret hjælp, også når det faste personale er fraværende.

Adeccos vikarer er nøje udvalgt efter kvalifikationer og menneskelige værdier af branche-kendte eksperter hos Adecco.

- Med valget af Adecco får borgerne i Gentofte kontakt med vores dygtige og kvalificerede vikarer. Vi lægger stor vægt på kvaliteten i vores ydelser, og det er selvfølgelig medvirkende til, at vi er blevet foretrukket også af Gentofte Kommune – ligesom det er årsagen til vores position som Danmarks førende vikar- og rekrutteringspartner, siger Christian Lunding, der er manager i Adecco Medical & Science, som blot er et af firmaets mange specialistområder.

Attraktivt for vikarer

Adecco har i øjeblikket travlt med at teste og interviewe nye vikarer, der gerne vil deltage i pasningen af hjemmeplejens brugere i de kommende to år.

- Vi har personlige interviews med hver enkelt. Vi tester dem, tjekker også uddannelsespapirer samt straffeattest og tager kontakt til tidligere arbejdsgivere for at danne os et grundigt billede af, om vikaren lever op til vores krav, fortæller Christian Lunding.

Trods de strenge krav til vikarerne er der mange, som gerne vil arbejde for Adecco. Det skyldes ikke mindst, at firmaet sikrer ordnede forhold både med hensyn til løn, arbejdsmiljø og personalepleje. Adecco har blandt andet en attraktiv personaleforening for vikarer og giver bonuspoint til videreuddannelse eller varekøb – samt friheden til selv at vælge hvor meget og hvornår, vikaren har lyst til at arbejde.

- Vi oplever en stor arbejdsglæde blandt vores vikarer. De trives med at være frie fugle, der selv kan planlægge deres arbejdstid, så den passer med resten af familien og fritidsinteresserne, siger Christian Lunding.

Adecco har 50 afdelinger fordelt landet over. De nærmeste specialistafdelinger indenfor Medical & Science i nærheden af Gentofte ligger i Lyngby og København.

Se evt. også www.adecco.dk. Yderligere oplysninger gives gerne af manager Christian Lunding på tlf. 2945 4285 eller Marketing og Kommunikationschef Nicolaj Henum på tlf. 2141 9816.

Kontakter


Emner


Erhverv