PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/mark-mille-er-b%C3%B8rnenes-nye-venner-hos-konditor-bager-3943

Mark & Mille er børnenes nye venner hos Konditor Bager

Pressemeddelelse maj 24, 2007 Erhverv

To sjove, kernesunde tvillinger med stor appetit på livet viser børn, at brød hører til en sund og varieret kost.

Kb mark mille
Børn i alle aldre har fået to nye venner hos din lokale Konditor Bager. De to friske, sjove og kernesunde tvillinger, Mark og Mille, byder indenfor til en verden af leg, sjov, gaver og sunde interesser.

- Det er et par rigtigt sjove figurer, som jeg tror, børnene vil tage godt i mod. To friske, raske unger som alle godt kan lide, smiler bagermesteren hos den lokale Konditor Bager, der har overraskelser klar fra Mark og Mille til bagerbutikkens yngste kunder.

Der er små gaver, når man køber kagemand, der er festtilbehør til fødselsdagsfesten og der er samlehæfter, hvor man kan spare sammen til større ting som bamser, vægure, håndklæder, opbevaringskurve og penalhuse.

- De nye figurer vil også dukke op andre steder og måske fortælle noget om nye produkter, der er gode til madpakken, eller hvorfor rugbrød er så vigtigt. Jeg synes faktisk, det er en god måde at lære børn, at brød er en vigtig del af en sund og varieret kost, forklarer bagermesteren om det nye initiativ.

Et af de andre steder, børnene kan møde Mark og Mille, er på deres helt egne hjemmeside med spil, tips, opskrifter og oplevelser www.markogmille.dk.


Kontakter


Emner


Erhverv