PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/filmskuespillerskoler-for-unge-over-hele-landet-2859

Filmskuespillerskoler for unge over hele landet

Pressemeddelelse maj 29, 2006 Kultur

Dansk skuespiller katalog opretter 10-15 filmskuespillerskoler for unge mellem 14-18 år.

Filmskole2
Fra september opstarter Dansk skuespiller katalog 10-15 filmskuespillerskoler over hele landet. Undervisningens klare mål er at afklare og kvalificere eleverne. Alt for mange unge lever en håbløs drøm om at blive skuespiller uden reelt at sætte sig ind i hvad det kræver fysiks og psykisk.

Mange har prøvet at stå på en scene, men at være skuespiller er meget mere kompleks end det. På teaterskolerne har filmen fået langt større fokus og med Dansk films succes herhjemme og i udlandet er der brug for nye unge kræfter. Med filmskuespillerskolerne håber DASK-online at klække en hel ny generation af filmskuespillertalenter for samtidig at afklare endnu flere.

Initiativet er gratis for de unge, med en ugentlig undervisning af 3 timers varighed. Man kan tilmelde sig og læse mere om skolerne på dansk skuespiller katalogs hjemmeside: www.dask-online.dk

”Ambitionen er klar, vi starter en række skoler nu med planer om yderligere hvis konceptet holder vand. Kvalificerede undervisere er fundet, nu mangler vi blot eleverne, udtaler Tommy Duus, caster og indehaver af DASK-online.

Kontakter


Emner


Kultur