PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/teleselskabernes-banebryder-t-mobile-er-f%C3%B8rste-europ%C3%A6iske-virksomhed-der-anvender-mood-presence-22512

Teleselskabernes banebryder, T-Mobile, er første europæiske virksomhed der anvender Mood Presence

Pressemeddelelse april 27, 2016 Teknologi Markedsføring Marketing Kunderelationer Detailhandel Brands Mobilapp Investeringer Digital watermark Butiksinventar Kommunikation Medier Digital marketing Kunder Mood Digital markedsføring T-Mobile Presence

Mood’s patenterede “digital watermark”-teknologi giver brands mulighed for at levere individuel marketing direkte til kundernes mobiler

Presence statistics
Blandt de handlende mobilbrugere ønsker 8 ud af 10, mere information om produkterne via deres mobiler, mens de er i butikken.

T-Mobile er den første virksomhed i Europa der implementerer Mood Presence i alle deres butikker. Implementeringen, som finder sted i Tjekkiet, giver operatøren mulighed for, på en ny og innovativ måde, at levere personlige meddelelser direkte til kundernes mobile enheder. 

“Presence” er et digitalt signal, som lydløst overføres fra Mood Medias medieafspillere. Med ”Presence”-signalet aktiveret er brands i stand til, at kommunikere med deres kunder mens de er i butikken og levere relevant, engagerende indhold direkte til kundernes mobile enheder og styrke oplevelsen i butikken.

Med ”MY T-Mobile” app’en kan kunder, der træder ind i en “My T-Mobile” butik i Tjekkiet, modtage specialtilbud fra den pågældende butik, og ligeledes muligheden for at modtage en gave. 

"Dette er et nyt marketingsværktøj, der vil hjælpe os til, at ramme kunder mere målrettet og skabe en unik og personlig oplevelse for dem i vores butikker. Vi vil også kunne bruge værktøjet til en række aktiviteter, herunder rekruttering, samt levere relevant indhold direkte til vores kunder, såsom salgsfremmende rabatter, tilbud og særlige begivenheder. "siger Michal Dvorsky, salgsdirektør for T-Mobile. 

Mood’s ”Presence”-signal er afgørende for at udvikle den måde, hvorpå forbrugerne interagerer med deres mobile enheder i butikken. Det gør det muligt for brands at føre kundernes shoppingoplevelse i en mere personlig retning, hvilket bidrager til at opbygge stærke relationer uden for butikken. 

"Forbrugerne bruger mere tid på deres mobile enheder, - med over 2 mia. smartphone-brugere på verdensplan og over 150 mio. i Østeuropa alene. Det er afgørende for detailhandlen at tilpasse sig denne stigende tendens og sikre at deres kundeinteraktioner også finder sted på dette medie. T-Mobile er en pioner i Østeuropa, og Mood er beæret over at arbejde med dem omkring udviklingen af deres kundeoplevelse," siger Ken Eissing, president In-Store Media, Mood Media. "Kunder som Nike Australien, Office Depot, Food Lion og Belk i USA bruger allerede ”Presence”-teknologien gennem vores unikke partnerskab med Shazam og tjenesten ”Shazam In-Store”, men T-Mobile markerer sig ved at være de første til at indføre det i Europa. " 

Hvis du vil vide mere om "Presence" teknologien, se her http://us.moodmedia.com/presence/

Om Mood Media koncernen

Mood Media er verdens førende indenfor specialdesignede kundeoplevelser og kombinerer billeder, lyd, duft, sociale medier på mobile enheder og systemer for at skabe et større følelsesmæssigt bånd imellem brands og forbrugere. Mood Media’s løsninger når ud til mere end 150 mio. forbrugere hver dag i mere end 500.000 butikker over hele verden. Mood’s kunder er virksomheder i alle størrelser og brancher; fra verdens mest markante detailforretninger og hoteller; til fastfoodrestauranter, banker og tusindvis af små virksomheder.

Hvis du vil vide mere: http://www.moodmedia.dk/

Om T-Mobile

T-Mobile Tjekkiet har været aktiv på det tjekkiske marked siden 1996, og siden 2002 har de været en del af den internationale telekoncern, Deutsche Telekom. Med næsten seks millioner mobilkunder, er T- Mobile den førende mobiloperatør på det tjekkiske marked. T-Mobile er en integreret operatør og tilbyder også teletjenester og omfattende ICT-løsninger. De giver deres kunder en overlegen service i et højhastighedsnetværk og banebrydende innovationer inden for teknologi. 

T-Mobile Tjekkiet udviser en ansvarlig tilgang til erhvervslivet og samfundet.

Mere information om virksomheden findes på: www.t-mobile.cz, www.t-press.cz (portal for journalister), www.rozjezdy.cz (T-Mobile start - program at til støtte små iværksættere) og www.prosvetkolemnas.cz (CSR-aktiviteter).

For mere information:

Pressehenvendelser til Mood
Amy Thompson for Mood Media
[email protected]
617 692.0508

Investorhenvendelser til Mood
Randal Rudniski
512 592.2438
[email protected]

Pressehenvendelser til T-Mobile Czech Republic
[email protected]
+420 603 601 031

Kontakter


Emner


Teknologi Markedsføring Marketing Kunderelationer Detailhandel Brands Mobilapp Investeringer Digital watermark Butiksinventar Kommunikation Medier Digital marketing Kunder Mood Digital markedsføring T-Mobile Presence


Presence steps
Med ”Presence”-signalet aktiveret er brands i stand til, at kommunikere med deres kunder mens de er i butikken og levere relevant, engagerende indhold direkte til kundernes mobile enheder og styrke oplevelsen i butikken.
Hent | 0,08 MB | 500 x 1000 | .jpg

Presence statistics
Blandt de handlende mobilbrugere ønsker 8 ud af 10, mere information om produkterne via deres mobiler, mens de er i butikken.
Hent | 0,17 MB | 716 x 1300 | .jpg

Zip og hent alle filer