PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/god-ledelse-er-afg%C3%B8rende-for-virksomheders-v%C3%A6kst-og-attraktion-som-arbejdsplads-22223

God ledelse er afgørende for virksomheders vækst og attraktion som arbejdsplads.

Pressemeddelelse februar 10, 2016 Efteruddannelse Mini MBA Probana Business School Viden

Hurtigere. Mere effektivt. Smartere. Det er den dagsorden, som præger samfundet og arbejdsmarkedet i dag. Men mens politikerne snakker om optimering og effektivitet i den offentlige sektor, er mange dele af erhvervslivet allerede meget længere fremme. Her har effektiviteten regeret i årevis.

I de forgangne år er fokus på resultater og profit vokset. Det hele skal gå hurtigere, resultere i mere og være mere effektivt. På den enkelte arbejdsplads. Virksomheder imellem. Lande imellem. Vi skal alle have mest ud af den tid, vi investerer. Hos Probana er det den virkelighed, vi tager udgangspunkt i. Vi løfter kompetencerne hos hver enkelt leder, så han får nye og bedre redskaber til at lede virksomheden i en mere effektiv retning. Og det er derfor, Probana i dag er landets største private udbyder af lederuddannelse.

Som mennesker tiltrækkes vi af gode ledere, som evner at motivere, udvikle og samle. Det modsatte er tilfældet med dårlige ledere, som ikke evner netop ledelse. Dem søger vi som mennesker ofte væk fra. Det er med andre ord essentielt, at virksomheder skaber gode ledere.

Udviklingen af virksomhedens ledere - og dermed også virksomheden selv - kræver kontinuerligt ny inspiration, viden og konkrete værktøjer. Det leverer Probanas internationale Mini-MBA, der er blevet en eftertragtet lederuddannelse hos mange ledere i offentlige og private virksomheder. Læs med på www.minimba.dk.

Der er vækst i samfundet. Det betyder blandt andet, at flere både små, mellemstore og store virksomheder øger ansættelsen af nye medarbejdere på alle niveauer. Efterspørgslen på de skarpeste hjerner stiger – og som en naturlig konsekvens heraf bliver medarbejdere på alle niveauer mere krævende. Ledere vil efteruddannes for at nå nye højder, og medarbejderne vil arbejde under dygtig ledelse. Ellers banker de på hos virksomheden ved siden af. Så god ledelse er ikke udelukkende afgørende for virksomhedens bundlinje, men i høj grad også for at være i stand til at fastholde og tiltrække dygtige medarbejdere.

Der er fremdrift i samfundet og i virksomhederne; private som offentlige. Og skal fremdriften være langvarig, så skal selv dygtige ledere blive endnu dygtigere gennem unik inspiration, nye værktøjer og personlig udvikling. Probanas Mini-MBA er rustet til fremdriften. Lederuddannelsen bringer ikke alene den enkelte leder fremad, men sikrer også, at virksomheden følger med og kan klare de udfordringer, som hele tiden dukker op og stiller nye krav hele vejen ned og op gennem virksomheden og ud i alle led rundt om virksomheden. Mini-MBA’en er på den måde både en styrkelse af den enkelte leders karriere, men tilfører samtidigt virksomheden bedre resultater gennem lederens udvikling. Læs med på www.minimba.dk.

Det er altafgørende, at ledere bliver uddannet tidssvarende og kan bruge den nye viden og værktøjerne konkret i hverdagen allerede i løbet af uddannelsesforløbet. Hos Probana vægter vi dette højt, hvilket også afspejler sig i de moduler, der er en fast del af vores Mini-MBA. Her har vi både fokus på de ’hårde’ og de ’bløde’ ledelsesværktøjer, men også på, at de redskaber, vi underviser i, kan anvendes konkret i ledernes daglige ledelsesarbejde. Et eksempel er modulet Personaleledelse og psykologi,der både giver værktøjer til den daglige personaleledelse og udvikling, men også til kommunikation, konflikthåndtering og personlig udvikling. Disse værktøjer er helt afgørende for at kunne håndtere al ledelse – herunder også de mere ’hårde’ discipliner som strategi og forretningsudvikling, der er et andet modul i Probanas Mini-MBA. Læs med på www.minimba.dk.

Karriere, familie og uddannelse på én gang

At have et travlt lederjob og samtidig få et aktivt privatliv til at hænge sammen kan være en udfordring for de fleste ledere. Og skal der tilmed en lederuddannelse oveni, kan det være svært at få enderne til at nå hinanden. Probana har derfor udviklet en helt særlig uddannelsesform, der primært består af en e-learning platform, hvor undervisningsmaterialet er let at gå til, det er let at få et overblik over pensum, der er hjælp til at holde fokus og dermed sikre, at uddannelsens mål nås. Den har vi udviklet, fordi vi tager ledernes og virksomhedernes hverdag alvorligt. Vi anerkender, at hverdagen er travl og uforudsigelig, og derfor skal undervisningen kunne foregå, når det passer den enkelte leder. Ikke når det passer os. Læs med på www.minimba.dk.

Inspiration fra topledere på øverste hylde

E-learning platformen kombinerer vi altid med tætpakkede kursusdage, hvor lederne både får et stærkt netværk med andre ledere, men også bliver undervist af nogle af landets mest kompetente undervisere. Dette krydrer vi med en række af særligt eksklusive gæsteindlæg i løbet af et Mini-MBA forløb. Her får lederne inspiration fra topchefer som Ole Gjessø Andersen, Henning Kruse Petersen, Lars Frederiksen, Peter Engberg Jensen og Asger Aamund. Alle topledere med stor erfaring og med rig inspiration at dele ud af. Læs med på www.minimba.dk.

Den stærke platform, de konkrete redskaber og den kompetente undervisning har medført, at Probanas Mini-MBA nu er blevet anerkendt som en international lederuddannelse. Der er således hver måned ledere på Probanas Mini-MBA hold i København, Århus, Ålborg, Odense, Vejle, Nuuk, Thorshavn, Oslo, Stavanger, Bergen, Stockholm, Malmø, Gøteborg, Helsinki, Berlin, Hamburg, Frankfurt, London, Paris og Dubai. Ved at tage en Mini-MBA bliver man derfor som leder del af et stærkt netværk. Ikke blot i Danmark, men internationalt. Og det er vigtigt. For i takt med globaliseringen stiger behovet for at kende både mennesker og mekanismer uden for landets grænser. Det sikrer Mini-MBA’en, ligesom lederuddannelsen sikrer, at den nuværende fremdrift i samfundet kommer endnu mere op i gear til glæde og gavn for os alle. Læs med på www.minimba.dk.

Hos Probana gør vi, som vi selv prædiker – vores uddannelser er i sig selv effektive. Vores undervisning er en kombination af egen forberedelse foran computeren samt intensive kursusdage, hvor deltagerne står ansigt til ansigt med hinanden og inspirerende undervisere fra erhvervslivet og uddannelsesinstitutioner.

Den økonomiske krise har øget kravet til os alle. Også som uddannelsesvirksomhed bør man vide, at hvis en leder investerer tid hos os, så er der høje krav om, at vi bruger hvert minut effektivt. Derfor er en Mini MBA hos Probana ikke et flerårigt projekt til en kvart million kroner. Det er en målrettet og præcis uddannelse, der over 10 måneder med 20 timers arbejde om måneden giver praktiske redskaber, så den enkelte leder bliver bedre til alt lige fra håndtering af den vanskelige medarbejder til optimering af arbejdsgange.

Det er præcis den effektive og målrettede uddannelse, der har fået mere end 35.000 ledere fra en række af Danmarks største og mest anerkendte virksomheder til at vælge Probana, når de skal give deres ledere et løft. Læs med på http://www.minimba.dk.

Danske virksomheder kan ikke undvære deres ledere i ugevis, fordi de skal på kursus. Ingen ønsker lange dyre uddannelsesprogrammer uden et præcist og fokuseret mål. Hos Probana får virksomhederne value for money. Og deres medarbejdere får mest muligt ud af den tid, de investerer. Det handler om effektivitet. Se www.minimba.dk.

Derfor stiller vi også krav til vores kursister. Vi betragter spildtid som tabt tid. Der er ingen plads til langhårede akademiske rundbordsdiskussioner. Til gengæld udbyder vi effektiv læring, og vi formår at flette kursisternes egne ambitioner med deres travle hverdag på job og derhjemme. Se www.minimba.dk.

Lederne er de vigtigste ressourcer, Danmark har. Derfor bør vi investere mere i, at netop de kan gå forrest med ikke at normalisere, men effektivisere samfundet. Hos Probana ved vi, at effektiv læring giver effektive ledere. Vi ved, hvad der er brug for. Uddannelserne hos Probana er bygget op om virkeligheden og de krav, der stilles i virkelighedens verden. Det er derfor, Probana tilbyder noget unikt. Se www.minimba.dk.

Vi har skræddersyet uddannelse til lederen, der vil være en bedre leder, som passer sit job, sine medarbejdere og sin familie. Vi har designet den til et erhvervsliv, der med finanskrisens komme er under hårdere pres end nogensinde før. Se www.minimba.dk.

For hos Probana er det resultatet, der tæller.

Mini MBAen har en klar global og forretningsmæssig orientering – designet og målrettet dig, der ønsker de ypperste forudsætninger for at lede succesfuldt i disciplinerne globalisering, strategi, innovation, mennesker og forandringer. Mini MBAen har det klare mål at løfte din karriere og samtidig tilføre din virksomhed endnu bedre resultater. Se www.minimba.dk.

Typiske deltagere på Mini MBAen:

  • Direktører i store, mellemstore og mindre organisationer
  • Ledere på vej mod det øverste ledelsesniveau i større organisationer
  • Funktionschefer, afdelingsledere eller nøglemedarbejdere med strategisk ansvar i koncernstab med direkte reference til direktionen / medlemmer af direktionen
  • Projektledere af store strategiske projekter, der strækker sig over en årrække.

Deltagerne på Mini MBAen repræsenterer en stor bredde i dansk erhvervsliv, som tilsammen bidrager med meget forskellige faglige og ledelsesmæssige baggrunde. Fælles er for dem er dog, at de alle ønsker at blive udfordret. På denne måde opnås et ekstra interessant forum for erfaringsudveksling. Se www.minimba.dk.

---

Skulle du mod forventning modtage denne artikel uønsket, så skriv til [email protected]. Probana er ikke et statsstøttet foretagende – vi lever af tilfredse kunder, der gerne vil vide mere.

------------------------------------------------------------------------

PROBANA lader kunderne fortælle om succesen

I PROBANA er vi stolte af vores glade og tilfredse kunder. Vi er stolte af, at vi leverer præcis de uddannelser, der er behov for i en verden, der skriger på kompetencer. Derfor lader vi nu vores kunder fortælle om deres succesfulde erfaringer med PROBANAs uddannelser til andre travle og erfarne ledere, der ønsker et værdifuldt kompetenceløft gennem fokuserede uddannelsesforløb.

Vi har valgt at lade vores kunder fortælle om deres oplevelser - Se deres video-anbefalinger klik her. 

Kontakter


Emner


Efteruddannelse Mini MBA Probana Business School Viden