PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nu-bliver-det-ikke-nemmere-at-s%C3%A6tte-forteltet-op-21976

Nu bliver det ikke nemmere at sætte forteltet op

Pressemeddelelse november 30, 2015 Fortelt Kampa Ferie Campingnyhed

Luftforteltene fra Kampa er gået hen og blevet en kæmpe succes og er nok i øjeblikket Danmarks mest populære fortelt. Kampa følger op på successen med at videreudvikle på den mest populære model Ace Air.

Presse kampa AceAIR500 solsejl 2016
Nu kan man både få solsejl og Anneks til Kampa Ace Air forteltene

Uhyggelig populært fortelt

Kampa Ace Air 400 gik hen og blev det fortelt alle ville have fat i. Markedet blev støvsuget for denne model og campisterne brugte næsten alle kneb i bogen for at få fat i et af disse meget eftertragtede fortelte. Det mærkede forhandlerne tydeligt. Successen smittede selvfølgelig af på Kampas andre modeller og hele det danske lager af Kampa fortelte var stort set udsolgt.

Det råder Kampa bod på til sæson 2016 på flere måder. Produktionen er blevet øget på de mest populære modeller og der er føjet helt nye størrelser til i den mest populære model, Ace.

Nye størrelser og tilbehør

Kampa Ace Air er et rummeligt fortelt med en dybde på hele 3 m.. Tidligere var det kun i en bredde på 4 m., men nu kommer det i 2 bredder mere, nemlig 3 m. samt 5 m.. Dette gør at den nu passer på endnu flere campingvogne. Det er nu også muligt at tilkøbe en masse ekstraudstyr til dit Ace fortelt.

Hvis man har brug for mere plads end forteltet giver, er det muligt at sætte et anneks på Ace´en. Tidligere var det kun muligt at købe anneks med stænger, men nu har Kampa udviklet et anneks der også har luftkanaler. På den måde er det både nemmere og hurtigere at sætte op. Det danske vejr byder rigtigt ofte på mange temperatursvingninger, hvilket kan give kondensproblemer i fortelte. Kampas nye inderhimmel er lavet af et nyt materiale der leder kondensen endnu bedre væk. Så nu slipper man for ”regnvejr” i forteltet. Det er nemt at sætte op og højner komforten rigtigt meget – især i forårs- eller efterårs sæsonen.

Mange har spurgt på hvordan man monterer lamper i et luftfortelt og indtil nu kan det godt have været en udfordring for mange. Kampa har til sæson 2016 udviklet LED lamper/paneler helt specielt til deres lufttelte. Selve forteltet har monteret velcro på kanalerne (fra sæson 2016). Her kan man så fæstne disse LED paneler. Hvis man ønsker at have lyspanelerne andre steder end hvor der er velcro monteret, er det ikke noget problem. Med som standard følger der kroge og clips, så de kan monteres lige der hvor man ønsker det. Panelerne kan så serieforbindes og styres med den medfølgende fjernbetjening.

Til sæson 2016 er der også kommet en ny elektrisk pumpe der er designet specifikt til brug ved opsætning af lufttelte. Pumpen kører på 12 V og kan derfor benyttes uafhængigt af 230 V strømtilslutning.

Hvordan fungere et luftfortelt?

Kampa Ace Air er et praktisk rejsefortelt med luftkanaler i stedet for stænger. Disse luftkanaler skal kun pustes op ét sted fra og det tager under 5 minutter at sætte forteltet op. Og at tage det ned igen, er næsten endnu hurtigere.

Man kører forteltet i skinnen, pløkker hjørnerne, sætter den medfølgende manueller pumpe i ventilen og går i gang med at pumpe. 5 minutter efter, er du klar til at slå de sidste pløkker i og indrette dig i forteltet. Længere tid tager det ikke. Hvis man ikke ønsker selv at pumpe, kan en 12 V elektrisk pumpe tilkøbes. Så skal man bare pløkke hjørnerne, sætte pumpen til og derefter trykke på en knap. Nemmere bliver det ikke.

Når man så skal have forteltet ned igen, åbner man bare alle luftventilerne og det falder sammen af sig selv som luften siver ud af det.

Et Kampa Ace Air er et praktisk rejsefortelt med en lav vægt. Vægten for den mindste model er kun 21 kg. Dette er totalvægt for hele forteltet. Det er nemt at sætte op og har rigtigt mange funktioner det gør det praktisk uanset om du rejser forår, sommer eller efterår.

Besøg din lokale Kampa forhandler og se og prøv hvor praktisk dette fortelt er. De fleste forhandlere har et fortelt stående i udstillingen, så du selv kan prøve at sætte det op.

Besøg Campingagentens hjemmeside for at finde nærmeste forhandler

Kontakter


Emner


Fortelt Kampa Ferie Campingnyhed




Presse kampa AceAIR500 solsejl 2016
Nu kan man både få solsejl og Anneks til Kampa Ace Air forteltene
Hent | 0,77 MB | 1440 x 2500 | .jpg

Kampa 2016 Inderhimmel
Den nye inderhimmel er rigtig praktisk i ydersæsonen
Hent | 1,05 MB | 1667 x 2500 | .jpg

Presse Kampa AceAIR500 2016
Og en større version med Kampa Ace Air 500
Hent | 0,8 MB | 1250 x 2500 | .jpg

Presse kampa AceAIR300 2016
Det populære Kampa Ace Air har fået udvidet familien med en mindre version, Kampa Ace Air 300
Hent | 0,76 MB | 1456 x 2182 | .jpg

Kampa lys 2016
Nu er det muligt at montere praktisk lys i dit Kampa Ace Air fortelt
Hent | 0,77 MB | 1024 x 2500 | .jpg

Zip og hent alle filer