PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/massiv-s%C3%B8gning-p%C3%A5-vinterd%C3%A6k-efter-snefald-21959

Massiv søgning på vinterdæk efter snefald

Pressemeddelelse november 23, 2015 Vinterdæk VINTER Snevejr

Vinterens første sne kom i weekenden. Danmarks største portal for at finde de billigste vinterdæk oplever massiv søgning efter snefaldet.

3000 besøg på en enkelt dag. Så mange danskere besøgte Wheelfindr.dk, efter weekendens massive snefald rundt om i landet.

Og det er der god grund til. For der skal vinterdæk på bilen – og det skal naturligvis være gode vinterdæk til den skarpeste pris. Noget, som Wheeelfindr.dk har specialiseret sig i.
Portalen har nemlig samlet sortimenterne fra de billigste forhandlere af dæk- og fælge. Det kan nemlig være en jungle at finde rundt i dækpriser, da der findes mange forhandlere på markedet.
”De fleste forhandlere har de samme produkter i sortimentet, men er konkurrencedygtige på forskellige mærker. Vores portal hjælper alle, som gerne vil spare penge og gøre en god handel,” siger Frederik Christiansen, en af stifterne af Wheelfindr.dk.

Processen på Wheelfindr.dk er let. Man indtaster blot sine dækmål – de står på siden af bilens dæk – og ud fra den information finder Wheelfindrs søgemaskine dæk i det indtastede mål.
Her kan du søge i eksempelvis pris, dækmærke og dæktype. Herefter viser Wheelfindr.dk dig den billigste pris fra forskellige forhandlere.
Der er et direkte link til forhandleren, hvor dækkene allerede er klar til køb på den valgte forhandlers hjemmeside.

Alle forhandlere som Wheelfindr er i samarbejde med, er reelle forhandlere, som virksomheden har direkte kontakt til. Man kan som forbruger se forhandlernes Trustpilot-raiting på prissammenligningssiden.

Wheelfindr giver adgang til mere end 35.000 forskellige dæk, og der er dæk til alle bilklasser.

Kontakter


Emner


Vinterdæk VINTER Snevejr