PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/husk-skifteskoene-til-konferencen-21929

Husk skifteskoene til konferencen

Pressemeddelelse november 19, 2015 4 stjernede konferenceoplevelser Konferencer

På VINGSTED hotel & konferencecenter er aktiviteter uden for mødelokalet ofte en del af programmet

Foto 5 Pauseaktivtet

Intet andet sted i landet finder man så mange uden- og indendørs aktivitetsmuligheder som på VINGSTED hotel & konferencecenter, der på 33 tønder land park/skov/ marker tilbyder alle tænkelige sports- og legefaciliteter.

Indendørs er flere tusinde kvadratmeter indrettet som sportshaller, svømmehal, diverse aktivitets lokaler, lokale til mindfulness og meget mere.

To eventmedarbejdere og ca. 30 freelance instruktører
”Alle ved jo, at frisk luft er vigtig for at bevare energien, men stemningen blandt mødedeltagerne bliver også væsentligt bedre, når man skaber fysiske aktiviteter sammen. Og stemningen i gruppen har stor betydning for mødets resultat”, fortæller Mette Ravn, direktør for VINGSTED hotel & konferencecenter.

”Vi spørger naturligvis altid vore mødeledere, om de ønsker aktiviteter i forbindelse med mødet,” supplerer salgschef Brian Runge, ”og mange takker ja til tilbuddet”.

 Tre uddannede Meetovators (Certificeret Mødeplanlægger) er ansat til at rådgive om hvor i mødeforløbet aktiviteter kan forbedre udbyttet af mødet, koncentrationen og stemningen – og til at foreslå hvilke muligheder der passer bedst til gruppen.

 ”Vi er meget opmærksomme på, at ikke alle er til hårde fysiske strabadser eller en tur i svævebanen, og det er vigtigt at vælge Timeout´s, som vi kalder dem, der passer til alle i gruppen. Ingen skal føle, at grænser overskrides unødigt, og alle skal have det sjovt og føle, at de er en del af fællesskabet. Vi er rummelige på VINGSTED” siger Brian Runge og fortsætter: ”Foruden de tre Meetovators tilbydes gæsterne sparring og hjælp af to fastansatte eventmedarbejdere. Vi kan altså hjælpe og medvirke til enhver aktivitet og på den måde sikrer vi os, at alle får et optimalt udbytte.”

Naturen er flyttet indenfor
Når man i årevis har oplevet tusinder af mødegæster føle glæde og velvære ved at benytte naturen på VINGSTED, blev det efterhånden et stort ønske for konferencecentrets ledelse også at flytte naturen indenfor. ”Det er lettere sagt end gjort,” smiler direktøren, ”men det handler jo om, at vi vil hente naturens stemning indenfor, for den giver ro og glæde– og hvad er mere vigtigt for en mødedeltager end det?”

Processen er lykkedes perfekt og både mødelokaler og loungeområder er i dag udsmykket med stemningsfulde naturbilleder, afslappede og hyggelige møbler i varme farver, tæpper og fåreskind til at sidde på og sammen med den storslåede udsigt føler man sig næsten midt i naturen.

Naturen er også en del af køkkenets madkoncept, hvor der trylles med særlige energishots lavet på ingredienser fra lokale leverandører, muflonfår fra genboen (kødet spiser man, og skindene sidder man på) og en skøn udsigt til Vejle Ådal. Menuen skifter jævnligt, så råvarerne altid hører til årstiden – men det overordnede er at skabe velsmag og nydelse i maden.

Eksklusive og hyggelige lobbyområder
Udvalget af mødelokaler på VINGSTED hotel & konferencecenter er stort og grupper på både 5 og 1.500 personer er velkomne. Lokalerne er indrettet med al relevant og opdateret teknik, ligesom der er fine pauseområder i forbindelse med lokalerne. Flere af pauseområderne er indrettet med hyggelige nicher, hvor man i fred og ro kan debattere og hygge.

Også her fornemmes naturen, for brugen af træ og natursten skaber en skøn atmosfære. VINGSTED hotel & konferencecenter har gennem årene flyttet sig fra at være et anerkendt idrætscenter med overnatningsmuligheder til et 4-stjernet og eftertragtet konferencecenter med aktiviteter for alle.

Gratis forslag og gratis rundvisning
Tusinder af møder, konferencer og events er blevet afholdt på VINGSTED hotel & konferencecenter, så personalet har en bred og dyb erfaring at øse af. Særlige brochurer og forslag til aktiviteter kan naturligvis rekvireres gratis, ligesom alle møde- og eventplanlæggere altid er velkommen til en rundvisning.

Kontakter


Brian Runge

Salgs- og marketingchef
VINGSTED hotel & konferencecenter
br@vi********* Vis...
2015**** Vis...

Emner


4 stjernede konferenceoplevelser Konferencer