PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/l%C3%A6g-for%C3%A5ret-i-jorden-21493

Læg foråret i jorden

Pressemeddelelse juli 27, 2015 Hus og Have

Sortbrune tulipaner og ternede vibeæg – løgene til forårets blomsterflor skal sættes i løbet af sensommeren eller i det tidlige efterår, mens jorden stadig er lun og fugtig.

Bi Silvan PR efterår 23 31

Sortbrune tulipaner, ternede vibeæg og store lilla blomsterkugler. Når sommeren går på hæld, er det allerede tid til at tage hul på det kommende forårs glæder. Næste års blomsterflor skal nemlig sættes, mens jorden stadig er lun og let fugtig, og der er masser af skønne muligheder at vælge imellem.

De fleste løg er smukkest, hvis de samles i grupper med mange af den samme slags. Mørke blomster ses bedst tæt på, fx i krukker på terrassen eller i et bed tæt ved huset. Hvide blomster derimod lyser flot op, også når man ser dem lidt på afstand, og hvis de plantes på et lidt fjerntliggende sted, er de med til at få haven til at virke større, fordi de trækker blikket helt ud i hjørnerne.

Selve lægningen er lige til at gå til. Plantedybden skal være ca. to en halv gang løgets egen højde. Hullet laver du nemt med et løgjern, der skærer jorden ud som propper. Du kan også bare stikke et hul med en spade og dumpe løget ned i hullet med rødderne nedad og med en planteafstand på 10-25 cm. God fornøjelse.

Bi Silvan PR efterår 23-31

’Queen of Night’ er en af de mørkeste af alle tulipaner. Den har en silkeglinsende blomst i mørk kastanjebrun, næsten sort. Blomsterne er holdbare og sorten er gammel og særdeles god som snitblomst. 5 løg. 34,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR efterår 23-32

Lilla sensation

Allium ’Purple Sensation’ er et prydløg med store velfyldte blomsterkugler i herlig lilla farve. Løget blomstrer lige efter tulipanerne og før dahliaerne er klar. God til snit. 3 løg. 34,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR efterår 23-33

Smukt og stabilt par

Tulipanen 'Negrita' i purpurlilla er matchet af hvide 'Shirley' med lyse purpurfarvede kanter på kronbladene. Blomsterne er stabile, holder længe og er velegnede til snit. 9 løg. 49,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR efterår 23-34

Overdådig blomstring

De smukt fyldte tulipaner er stabile, har relativt lave stilke, blomstrer tidligt og er særdeles gode i buketter. 6 løg. 34,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR efterår 23-35

Ternede æg

Alm. vibeæg ser fantastiske ud i bedet og i det tynde græs under træer og buske - gerne sammen med f.eks. pinselilje og sommerhvidblomme. Blomsterne varierer fra mørk purpur til hvid. 8 løg. 34,95 kr. fra Silvan.

Bi Silvan PR efterår 23-36

Ametystlilla kæmpe

Orientalsk prydløg får dekorative blomsterkugler, op til 20 cm store. De stjerneformede blomster er lys ametystlilla med en flot metallisk glans. Smuk til snit og som evighedsblomst. 3 løg. 34,95 kr. fra Silvan.

Læserservice og produktoplysninger

Silvan oplyser nærmeste forhandler, 87 30 87 30, www.silvan.dk

Spørgsmål i forbindelse med pressebilleder (fås også i større format):

Aller CP, projektleder Josephine Christrup, 72 34 12 33

Fakta om SILVAN
Det første SILVAN byggemarked i Danmark åbnede i Slagelse i 1968. SILVAN er med sine nu 41 butikker og webshop Danmarks største forhandler til private på gør-det-selv-markedet.

SILVAN er en del af DT Group A/S, som med sine godt 485 forretninger og 10.000 ansatte er Europas største forhandler og distributør af byggematerialer og VVS til professionelle og private.

Kontakter


Emner


Hus og Have