PressPort logo
https://www.pressport.com/se/news/pressreleases/telefonkort-ger-billigaste-utlandssamtalen-21441

Telefonkort ger billigaste utlandssamtalen

Pressmeddelande juli 3, 2015

De billigaste utlandssamtalen ringer man med telefonkort som Global Passport. Det kostar en hundralapp och går att köpa online och i 1.000 närbutiker.

Pige med jordkloden se

Global Passport gäller i hela världen. Det är i dag det klart billigaste alternativet för den som har bekanta utomlands eller för den som i semestertider vill hålla kontakt med anhöriga. Kortet går att använda på alla typer av telefoner.

På Global Passport ringer du gratis. Du slår ett 020-nummer, sedan ber en telefonröst att du skall slå in den pinkod som finns i online orderbekräftelsen eller på kortet. Därefter är det bara att slå lands-, riks- och telefonnumret.

Global Paspport har också en annan valmöjlighet. I stället för ett 020-nummer ringer man ett 08-nummer. Det ger mer samtalstid. På det sätt går det att prata drygt sjugo timmar för den hundralapp man betalat.

- Då man ringer brukar man få en uppgift om hur många minuter som återstår på kortet.

- Det är delvis tidsdebiteringen som styr, framför allt är det minutdebiteringen. Pratar kunden i 35 sekunder så debiteras en minut, säger Dannie Ybarra Nielsen.

Ett av de största bolagen på marknaden är TeleNordic, ett väletablerat telefonbolag på den svenska marknaden sedan flera år tillbaka. Bolaget säljer Global Passport-kortet.

Krasst privatekonomiskt är det dock det billigaste sättet att i dag ringa utlandssamtal.

- Vi har sålt telefonkort i tio år. Vår marknad har ökat mycket på de åren, säger VD Dannie Ybarra Nielsen.

- Våra telefonkort gäller från 40 länder.

Kontakter


Dannie Nielsen

Direktør
TeleNordic Communication ApS
dn@te*********** Visa...
26701*** Visa...