PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/nu-har-alle-plads-til-en-vaskemaskine-21429

Nu har alle plads til en vaskemaskine

Pressemeddelelse juli 2, 2015

Ny kompakt løsning til badeværelse eller bryggers løser et kendt problem, når pladsen er trang

1087 1

Nu kan alle få plads til en vaskemaskine – selv i mindre lejligheder, sommerhuse, kolonihaver og hvor det ellers har set umuligt ud. Med alle de fordele, det giver i hverdagen i stedet for at gå på vaskeri.

Normalt kan man ikke have maskinen under en vask på grund af vandtilførslen og afløbet. Det har Baheko ændret på med en ny, kreativ kombination af en specielt designet håndvask og en ‘slimline’ vaskemaskine, der ikke er så dyb, men stadig klarer 6 kg tøj.

Sådan fungerer løsningen
Den nye Claro håndvask kan placeres direkte over en vaskemaskine, fordi både armaturet og vaskens afløb er flyttet bagud. Det giver plads til en vaskemaskine i slimline-størrelse, dvs. med en dybde på under 47 cm i stedet for de normale 60 cm.

Der er omkring 25 slimline-maskiner af forskellige mærker på markedet netop nu, f.eks. den viste LG F1296 ND3A i energiklasse A+++ til 6 kg tøj og med 10 års motorgaranti.

En pakke med valgfrihed
Med Claro håndvasken følger et Grohe Eurodisc Cosmo-politan armatur i krom, og vaskens mål matcher LG-vaskemaskinens, så resultatet er en smuk helhed.

Løsningen fra Baheko fås samlet som ‘Claro-pakken’ – dog med mulighed for eget valg af vaskemaskine.

Tlf. 43 99 16 11 eller www.baheko.dk henviser til nærmeste forhandler. Monteringen skal udføres af aut. VVS og El-installatør.