PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/dit-online-smykkeskrin-2041

Dit online smykkeskrin

Pressemeddelelse december 9, 2005 IT

Vaiva.dk er din online butik for smukke smykker. Vaiva.dk er en seriøs og ambitiøs smykkebutik, hvor du finder et bredt udvalg af både moderne og klassiske smykker.

Hos vaiva.dk er der åbent 24 timer i døgnet, så det er dig der bestemmer besøgstiden.

Smykkerne præsenteres i lækkert og indbydende design på brugervenlig vis, så det er både indbydende og nemt at kikke rundt i butikken samt købe af de mange lækre smykker.


Alle smykker er valgt med hjertet og for din skyld. Du finder smykker for alle de kræsne, de klassiske, de ”trendy”, de mere tidsløse, de nostalgiske og mange flere. På trods af smukt design og god kvalitet er priserne naturligt holdt lave, for at også DU kan få glæde af, eller glæde andre med, smukke smykker.


Vaiva.dk garanterer dig en sikker og tryg handel med godkendt E-mærke certificering. Vaiva.dk efterlever dermed E-handelsfondens skærpede krav til onlinebutikker. Så kan du roligt både handle og sove trygt.


Vaiva.dk følger med trenden samt årstidernes skiften, hvorfor du altid kan finde aktuelle smykker og tilbud. Der afholdes løbende konkurrencer med fine præmier. Vaiva.dk er altid et besøg værd.

Gør dig selv eller din kære en tjeneste, at kikke forbi www.vaiva.dk

Kontakter


Emner


IT