PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/verdens-bedste-kaffe-kr%C3%A6ver-vand-i-s%C3%A6rklasse-20298

Verdens bedste kaffe kræver vand i særklasse

Pressemeddelelse maj 27, 2015

BWT – Best Water Technology – er sponsor for World of Coffee 2015

1083 1 DK SE

Verdens førende baristaer, kaffeeksperter og aktører inden for kaffebranchen mødes til World of Coffee 2015 i
Göteborg fra 16.-18. juni. Der forventes op mod 5.000 besøgende fra hele verden til arrangementet, der er organiseret af Speciality Coffee Association of Europe (SCAE).

Kaffekunstnere vil dyste i konkurrencerne: World Coffee Roasting Championship, World Cup Tasters Championship, World Brewers Cup, World Coffee in Good Spirits Championship og World Latte Art Championship.
 
Vandkvaliteten skal være optimal
Når den bedste kaffe skal brygges, spiller vandkvaliteten en afgørende rolle – sammen med en barista i topklasse, maskinen og bønnerne. Sponsor og partner for World of Coffee 2015, BWT, er kendt for sine innovative vandoptimerings-løsninger til den gastronomiske branche.

Det gælder også naturligt afbalanceret vand til kaffeeksperterne, og BWT’s filtreringssystemer giver en effektiv beskyttelse af maskinen og sikrer en ensartet og udsøgt smag i kop eller krus. Uanset hvor vandet kommer fra, og hvilken kvalitet det har, f. eks. med hensyn til kalkindhold.

Bedre smagsoplevelser med speciel teknologi
Virksomhedens løsninger er eftertragtet blandt baristaer, der er eksperterne, når det drejer sig om kaffearoma. Det gælder især den sensoriske smagsoplevelse, vandet skaber med BWTs specielle magnesiumteknologi.

Løsningerne vises på World of Coffee, hvor Best Water Technology har en stand med en 360° Water Bar:
– Vi inviterer de besøgende til at smage vores Premium vand med magnesium og vores Natural Balanced Water ufortyndet – og lade sig forkæle af kaffekreationer, tilberedt af vores mesterbaristaer, Eva Gefvert Nordell og
Per Nordell. Og vi er klar til at besvare spørgsmål og yde ekspertrådgivning om professionel vandoptimering, fortæller Jesper Vos fra BWT HOH A/S i Danmark, der vil stå for teamet under arrangementet.

Som en ekstra attraktion for kaffeelskere vil Sasa Sectic – den nykronede Barista Champ 2015 – være på BWT-standen ved arrangementets start. På standen giver en publikumskonkurrence også mulighed for at vinde en tur for 2 til næste års kaffeverdensmesterskab i Dublin.

Yderligere information på www.worldofcoffee-nordic.com og www.bwt-wam.com/da