PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/elegante-havem%C3%B8bler-fra-cosylifestyle-nyt-brand-fra-dancover-com-20189

Elegante havemøbler fra CosyLifeStyle – nyt brand fra Dancover.com

Pressemeddelelse april 30, 2015

Dancover er stolte over at kunne præsentere deres eget brand, som hedder CosyLifeStyle by Dancover. Første produkt under det nye brand er et elegant havemøbelsæt i høj kvalitet til en meget konkurrencedygtig pris.

FU43001 04

Sættet består af et spisebord med indbygget udtræk og 6 stole med armlæn i sort og metalgrå, pulverlakeret aluminium. Sættet er i et minimalistisk og tidsløst design og vil hurtigt blive det naturlige samlingspunkt for mange hyggelige timer i det fri.

Ingen vedligeholdelse          

Det flotte havemøbelsæt er i materialerne non-wood og aluminum, som ikke kræver vedligeholdelse. Man skal blot tørre dem over med en opvredet klud, hvis de er blevet snavsede eller støvede. Det sparer en masse tid sammenlignet med tunge, gammeldags havemøbler i træ, som både skal slibes og males. Denne på alle måder lettere løsning giver dig mere tid til at nyde haven.

Plads til alle

Det lette og meget stabile spisebord fra CosyLifeStyle har indbygget udtræk, så man nemt og hurtigt kan udvide pladsen omkring bordet, når venner og familie dukker op. Spisebordet måler 164 x 90 x 76 cm og har en indbygget plade, som kan forlænge bordet med 52 cm. Stolene er gode at sidde i, har armlæn og kan stables.

Køb direkte

Det flotte havemøbelsæt kan kun købes på dancovershop.com, hvor man også finder et stort udvalg af andre ting, der kan bruges til sommerens grillfester og andre begivenheder, som bl.a. festtelte, pavilloner, stole, borde, belysning og meget andet.

Gazellevirksomhed

Dancover.com er et e-handelsselskab med hovedsæde i Hellebæk i Nordsjælland. Virksomheden har specialiseret sig i salg af bl.a. partytelte, pavilloner og havemøbler m.m. til både private og erhverv. Dancover blev stiftet i 2003 og er siden vokset kraftigt og har i dag over 70 ansatte og har indtil videre været kåret som gazellevirksomhed af Børsen i både 2012 og 2013. Dancover forhandler i dag sine produkter i 16 lande i Europa.

Kontakter