PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/ledningsfri-styrke-til-din-hage-20033

Ledningsfri styrke til din hage!

Press release mars 27, 2015 Hage & Hobby

Comfort 38.4 Li batterigressklipper fra AL-KO klarer hele 250 m2 på én oppladning.

Mood 1 38 4 li comfort

Liker du heller ikke motorstøy og giftige avgasser? Hvordan tror du så fuglene i hagen har det? Eller naboen – som har satt seg ute på terrassen for og nye stillheten og den friske luften? Hvis ikke det er noe problem, så er det sikkert ledningen som alltid kommer i veien, – og det beste man kan si om den, er vel at den irriterer deg?

Den siste utviklingen av batteri gressklippere, gjør kort sagt livet litt lettere for hageeiere. Hjertet i Comfort 38.4 Li er det sterke utskiftbare lithium-ion batteriet som på en og samme oppladning kan klippe opp til 250 m2gressplen. Batteriet er et resultat av den nyeste teknologi og kan alltid lades opp når det passer deg best. Den er derfor alltid klar til bruk, holder lenge og veier mindre enn et tradisjonelt batteri.

Som navnet Comfort 38.4 Li antyder, har gressklipperen en høy kjørekomfort. Det skyldes samspillet mellom de store hjulene og gressklipperens funksjonelle utforming. Alt er under kontroll. Lysdioder viser konstant batteriets ladetilstand og startnøkkelen forhindrer at maskinen setter i gang hvis den ikke skal. Sentral regulering av klippehøyde fra 25 til 75 foregår i 6 trinn – og klippebredden er 38 cm. Det kileformede klippeskjold gjør det enkelt å klippe under busker og benker, og selvfølgelig har gressklipperen et ergonomisk utformet skaft med soft grep, for ekstra behagelig arbeid. Det avklipte gresset samles opp i en 45 liter stor oppsamler, som har nivåindikator som viser når den er fylt opp. Når oppsamleren skal tømmes, så gjør den store velplasserte åpning og det integrerte håndtak også denne del av arbeidet lettere. Takket være de komfortable kvikklåser på skaftet kan den batteridrevne gressklipper klappes sammen på et blunk og opptar derfor minimalt med plass.

Les mer omComfort 38.4 Liog våre andre gressklipper på www.al-ko.com/garden

Du kan også gå inn på http://www.al-ko.com/shop/no/lawnmoweradviser_no  og prøve vår gressklipperveileder for å finne ut av, hvilken klipper som passer best til din plen og ditt behov.

AL-KO gjør ditt hageliv enklere! 

Subjects


Hage & Hobby