PressPort logo
https://www.pressport.com/no/news/pressreleases/styrk-din-kompetanse-og-svekk-din-usikkerhet-la-probana-business-school-utvikle-deg-som-leder-19164

Styrk din kompetanse og svekk din usikkerhet – la Probana Business School utvikle deg som leder

Press release oktober 24, 2014 Probana Kunnskap Kompetanse Videreutdannelse Innblikk Mini MBA Utvikling Utdannelse Viten Kurs Lederskap

Har du ambisjonene klare? Ønsker du å styrke din kompetanse? Vil du erfare nye og mer spennende måter å lede på? Probanas Mini MBA er utdannelsen for deg som har klare mål for deg, din bedrift og for dine ansatte.

sverige-godtbillede

Det danskeide foretaket Probana Business School har ekspandert og tatt Norge med storm. Flere av landets toppledere i ulike bedrifter har valgt å gå en Mini MBA hos Probana. Også i vårt naboland Sverige har ikke kursdeltakerne latt vente på seg. Årsaken til dette er at tiden vi lever i endrer seg konstant og at ledere som så mange andre må tilpasse seg disse. Om man skal kunne konkurrere med andre bedrifter på markedet kan man ikke ligge bak når det gjelder å tilegne seg nye ledelsesstrategier.

Basert på sikre strategier, teoretisk viten og praktiske erfaringer vil underviserne sørge for at du får den kunnskapen du trenger for å kunne skaffe deg viten til å lede dine ansatte i den riktige retning. Ved å lede dine ansatte i riktig retning skaper du ikke bare positive resultater for din bedrift, men du skaper også et godt samhold, trygge medarbeidere og en bedrift hvor man aksepterer og respekterer hverandre.

Hos Probana Business Schoolsørger dyktige og erfarne undervisere for at du får nyttige verktøy som du kan benytte i din bedrift.

Subjects


Probana Kunnskap Kompetanse Videreutdannelse Innblikk Mini MBA Utvikling Utdannelse Viten Kurs Lederskap