PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/ny-teambuildingafdeling-med-fokus-p%C3%A5-sjove-team%C3%B8velser-19147

Ny teambuildingafdeling med fokus på sjove teamøvelser

Pressemeddelelse oktober 22, 2014 Teamøvelser Ny teambuildingside Teambuilding

Teambuilding hos SjovTeambuilding.dk

SuperEvent logo010808

I forbindelse med en nytænkning af SuperEvents aps teambuildingafdeling har firmaet oprettet sjovteambuilding.dk der, som navnet antyder, har fokus på sjove og underholdende teambuildingøvelser hvor det gælder om at hygge sig med kollegerne i eksempelvis at bygge en sæbekassebil, køre på Segways eller spille MEGA bordfodbold. 

SuperEvent har i forvejen en veletableret teambuildingafdeling hvor der er fokus på den mere seriøs del af teambuildingen. Men selskabet har længe kunne mærke en efterspørgelse på lidt mere lettilgængelige temabuildingaktiviteter, og for at efterkomme dette, er sjovteambuilding.dk nu kommet til veje. Selvom denne afdeling kun har eksisteret i et par måneder, er der stor efterspørgelse på disse teambuildingøvelser og kunderne er især glade for overskueligheden på siden, hvor de allerede inden de kontakter selskabet kan se hvad de kommer til at betale. 

SuperEvent er glade for, at kunderne har taget godt imod tilbuddene fra sjovteambuilding.dk, og satser i fremtiden på at få endnu flere glade firmakunder der gerne vil ud og have en sjpv dag med teambuilding.

Emner


Teamøvelser Ny teambuildingside Teambuilding