PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/slaraffenland-for-cykelentusiaster-12594

Slaraffenland for cykelentusiaster

Pressemeddelelse oktober 27, 2011 Sport

Cykelmotionister, cykelryttere, triatleter og alskens sportsfolk stævner mod Roskilde, når CykelSportMessen igen slår dørene op. Større og bredere end nogensinde.

Cykelsportmessen

Fjerde årgang af CykelSportMessen tegner allerede på forhånd til at sætte rekord. Mere end 50 udstillere vil kappes om at vise det bedste, de har. Og det rækker lige fra alle typer racer- og motionscykler over udstyr, beklædning og tilbehør til cykelrejser, motionsarrangementer, ernæring og træningsvejledning.

"På bare fire år er vi blevet landets store cykelmesse og både antal udstillere, antal gæster og interessen fra pressen fortsætter bare med at vokse og vokse," fortæller en glad arrangør, Jan Marker. "Vi har naturligvis tænkt os at leve op til de store forventninger og sætter endnu engang fuld damp på, for at fortsætte succesen."

Konkurrencer og unikke oplevelser

Det sker blandt andet med en publikums konkurrence, hvor man kan vinde Fabian Cancellaras teamcykel 2010 fra Team Saxo Bank, en original Colnago Street Bike eller et Fulcrum hjulsæt til mountainbike, plus en lang række supplerende præmier.

"Derudover er vi glade for, at arrangørerne af Sjælland Rundt og Tøserunden er på plads til at informere og rådgive om de to store motionsløb. Der er samtidig rig mulighed for at hente inspiration til cykeloplevelser i udlandet, da adskillige af de største rejsearrangører er til stede. Jeg vil også opfordre til, at man også giver sig tid til at høre foredraget med Christian Krause, som har deltaget i det 5.000 km lange Race Across America løb, eller prøver lørdagens unikke opvisning udenfor med Søren Krelskov på mountain bike sammen med sine Siberian Husky hunde," fortæller Jan Marker.

Lad dig inspirere og køb på stedet

Sidst, men ikke mindst, kan gæsterne på CykelSportMessen blive opdateret på alle de spændende nyheder for cykelsæsonen 2012. Der er et væld af nyt udstyr på udstillingen, og da det også er en salgsmesse, kan man finde rigtig gode messepriser på både små indkøb samt komplette cykler. Der er virkelig penge at spare på messen!

Jan Marker: "På CykelSportMessen må man gerne se, føle, mærke, prøve – og købe! Og man kan jo køre lige til døren og parkere kvit og frit. Det er også nemt at komme til Roskilde med bus og tog. Eller hvorfor ikke tage cyklen? Det er da også i messens ånd!"

CykelSportMessen,Roskilde Kongres- & Idrætscenter, Møllehusvej 15, 4000 Roskilde.Lørdag den 12. november kl. 10-17 og søndag den 13. november kl. 10-16.Billetpris: 40 kr. Se mere på www.cykelsportmessen.dk

Kontakter


Emner


Sport