PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/pressreleases/junckers-tr%C3%A6gulve-forgylder-oplevelsen-p%C3%A5-ideal-bar-12526

Junckers trægulve forgylder oplevelsen på Ideal Bar

Pressemeddelelse oktober 13, 2011 PR

Ideal Bar er genopstået i et markant nyt design. Den nye visuelle identitet holder stram tråd med VEGA’s historiske brand, mens mobile indretningsmoduler giver større fleksibilitet for mini-natklubbens alsidige arrangementer. Junckers indgik fra starten i den kreative proces og har leveret massivt parketgulv og guldpanel til baren i bunden af Folkets Hus.

Idealbar4

Ideal Bars nye logo toner  frem på den smukke væg af guldfarvede planker. Resten af rummet domineres af det mørke parketgulv i moseeg, gennembrudt af lyse trekanter på de mange mobile elementer, der lynhurtigt kan omdannes fra scene til biografsofa til cocktailborde osv. Arkitekt Bo Benzon fra Arkitektur Ministeriet står bag renoveringen af Ideal Bar, og referencen til VEGA’s udsmykning er meget bevidst.

”Samarbejdet med Junckers har været fantastisk,” siger Bo Benzon. ”Fra første møde til endelig eksekvering. Junckers nye produkter er spændende, af høj kvalitet og har stort potentiale kreativt som gulv og indretningsmateriale generelt. Jeg synes, vi er kommet frem til de helt rigtige løsninger her på Ideal Bar. Den mørke moseegsparket til gulvet og de børstede moseegsplanker i farven ”Desert Gold” til væggen spiller visuelt og stofligt flot sammen med det nye fleksible møbleringssystem.” 

Høje krav til kvaliteten

Ideal Bars gulv skal kunne holde til et meget højt slid, og det historiske element betyder, at kravet til kvalitet er ubøjeligt. Valget faldt på Junckers massive parketgulv i moseeg, som med sine mørke nuancer lyser langt væk af kvalitet.   

Souschef i VEGA Magnus Restofte forklarer; ”Vores rammer er præget af et unikt interiør med materialer i bedste kvalitet. Derfor var kravene meget høje til det gulv, vi skulle have lagt. Det skulle både se godt ud og samtidig kunne holde til feststemte mennesker weekend efter weekend. Det kunne trægulvet fra Junckers, hvorfor det var et oplagt valg.” 

Junckers Signtaure Colours understøtter brandet

Det fantastiske børstede guldpanel er skabt specielt til Ideal Bar via Junckers Signature Colours.Udtrykket er lige dele retro og moderne. Træpanelet i guld understøtter stedets sjæl perfekt og er desuden med til at give en god akustik i rummet. 

Junckers Signature Colours giver arkitekter og erhvervskunder mulighed for at vælge præcis den indfarvning af Junckers trægulve, som understøtter deres brand og image optimalt. En mulighed som flere arkitekter og større modemærker allerede gør brug af globalt. 

”Gulvet er det mest markante møbel i ethvert rum. Derfor synes vi, det er naturligt at arbejde med gulvet som selvstændigt designelement, ” siger Michael Bühlmann, Koncern Salg & Marketing Direktør hos Junckers. ”Med Junckers Signature Colours er vi de første på markedet til at give vores kunder total kreativ frihed på gulvet – eller væggen – kombineret med tidløs elegance og nærmest uopslidelig kvalitet.” 

 - - - - -

Om Junckers A/S

Junckers er Europas førende producent af massive trægulve og fokuserer på design, kvalitet og godt håndværk i samarbejde med arkitekter, designere, bygherrer, boligejere og entreprenører. Junckers har desuden et professionelt træplejesystem, der sikrer optimal pleje og vedligeholdelse af trægulve og møbler. Virksomheden er repræsenteret i mere end 30 lande og er FSC og PEFC certificeret.

- - - - - 

KONTAKT 

Kim Maretti

Global Marketingchef

Mobil: +45 2080 8446

Email: [email protected]

Kontakter


Kim Maretti

Global Marketingchef
Junckers Industrier A/S
kim@j********** Vis...
56673*** Vis...

Emner


PR