PressPort logo
https://www.pressport.com/dk/news/contacts/bo-wieck-hansen-5796

Bo Wieck - Hansen

Kontaktperson

”De Frie Producenter” Danmarks førende kyllingeproducentforening: De Frie Producenter arbejder målrettet for at branchen giver økonomisk overskud, som kan komme alle i branchen til gode, og ikke for tiltag, som iværksættes for at skabe personlig magt, vinding, prestige og status for enkeltpersoner.

Formand
De Frie Producenter
wieck****************** Vis...
29294*** Vis...
http://www.dfp.nu

Pressemeddelelser


Martin Merrild, formandskandidat til "Landbrug og Fødevarer" på kant med loven

Pressemeddelelse maj 22, 2011
Martin merrild høj opløsning På tirsdag den 24. maj skal 447 delegerede vælge fremtidens formand til "Landbrug og Fødevarer", altså førstemanden for det erhverv der skal bidrage til at holde hjulene i gang i dansk landbrug. Martin Merrild stiller op, forhåbentligt bliver han IKKE valgt. Her giver "De Frie Producenter" dig mere end 10 bevæggrunde og masse af dokumentation, til at fravælge Martin Merrild. Ved at fravælge Martin Merrild giver du en stemme for et sundt dansk landbrug i fremtiden. "De Frie Producenter" har kæmpet med Martin Merrild - og alle hans ugerninger i mange år, så vi kyllingeproducenter kender al for godt sandheden bag mandens veltalenhed. Pas på, Martin Merrild som formand for "Landbrug og Fødevarer" er livsfarlig for din fremtid i dansk landbrug.

Hvorfor deler landbruget advokat med Christiania og Ungdomshuset på Jagtvej 69

Pressemeddelelse januar 23, 2011
Knud Personlig har jeg den største respekt for advokat Knud Foldschack og hans meget holdningsprægede juridiske arbejde for både beboerne på Christiania og sagen om ungdomshuset på Jagtvej 69 i København. Men dertil at sidde i bestyrelsen for Promilleafgiftsfonden for landbrug, der stiller jeg et åbnet spørgsmål omkring logikken?

Så blev vi - danske kyllinger - sparket tilbage til start igen

Pressemeddelelse januar 11, 2011
Lille kylling Aktuel Kommentar af Bo Wieck Hansen, Formand De Frie Producenter